Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μήνας ρεκόρ ήταν ο Σεπτέμβρης του 2020 για την Lamborghini.

Σεπτέμβρης με ρεκόρ για τη Lamborghini

1.940 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2020)

Ο κορυφαίος Σεπτέμβρης της ιστορίας της ήταν αυτός του 2020 για την Lamborghini η οποία πανηγύρισε ρεκόρ πωλήσεων.


Μήνας ρεκόρ ήταν ο Σεπτέμβρης του 2020 για την Lamborghini, καθώς όπως ανακοίνωσε η μάρκα κατά τη διάρκεια του 9ου μήνα του έτους παρέδωσε 738 νέα μοντέλα στους ιδιοκτήτες τους, πετυχαίνοντας από άποψη πωλήσεων των καλύτερο Σεπτέμβρη από καταβολής της ιστορίας της. Από κει και πέρα, μία σταθερά θετική τάση τους τελευταίους τρεις μήνες είχε ως αποτέλεσμα 2.083 μονάδες να παραδοθούν στους πελάτες το τρίτο τρίμηνο του 2020, δείχνοντας την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται η Lamborghini.  
 
Μάλιστα όλα αυτά παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στη χρονιά από την πανδημία Covid-19, αλλά και το γεγονός πως η ιταλική μάρκα ήταν από τις πρώτες που έβαλαν προσωρινό τέλος στην παραγωγική τους διαδικασία λόγω της πανδημίας και της ασφάλειας των εργαζομένων.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως από την επανέναρξη μέχρι και σήμερα η Lamborghini προχώρησε στο λανσάρισμα τριών μοντέλων Huracan RWD Spyder, Sián Roadster και Essenza SCV12, ενώ η παραγωγής κατάφερε να φτάσει τον αριθμό ορόσημο των 10.000 για τις Urus και Aventador.
 
Ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι εξαιρετικά περήφανος για αυτά τα αποτελέσματα, επιβεβαιώνουν την εξαιρετική δουλειά που έχουμε κάνει με τα χρόνια, διατηρώντας τη θέση μας ως μια εξαιρετικά φιλόδοξη, επιθυμητή και στιβαρή μάρκα στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ομάδα μας ξεπέρασε μια στιγμή σημαντικής αβεβαιότητας με μεγάλη ευελιξία, προνοητικότητα και ετοιμότητα αντίδρασης. Έχουμε πειραματιστεί με νέους τρόπους σύνδεσης με πελάτες και οπαδούς ενώ συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να επιτύχουμε νέους στόχους έχοντας βεβαίως το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον».   

Mercedes
Skoda