ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Service Mitsubishi από 39¤

3.403 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2017)

Η εταιρεία Αφοί Σαρακάκη προσφέρει ελκυστικά πακέτα συντήρησης για όλα τα μοντέλα της Mitsubishi από 39 ευρώ. Δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς.

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Mitsubishi μπορούν μέσω του Δικτύου των Επίσημων Επισκευαστών της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη να επωφεληθούν service στην προνομιακή τιμή των 39 ευρώ (αφορά στην αντικατάσταση λιπαντικών, αλλαγής φίλτρου λαδιών και εργασία συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), εξασφαλίζοντας εγγυημένη εργασία με γνήσια ανταλλακτικά συντήρησης και δωρεάν έλεγχο όλων των συστημάτων ασφαλείας του αυτοκινήτου.
 
 
Τα μοντέλα για τα οποία ισχύει το πρόγραμμα της Mitsubishi Motors είναι:
  • Colt 1.1, 1.3, 1.5 λτ.
  • Space Star 1.0 & 1.2 λτ.
  • Lancer 1.5, 1.6, 1.8 λτ. petrol
  • ASX 1.6 λτ. βενζίνης, 1.6 & 1.8 λτ. diesel
  • Outlander 2.4 λτ. βενζίνης & 2.0 λτ. diesel
  • L200 2.5 λτ.
Τέλος, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη προσφέρει παράλληλα σε μοναδικές τιμές και άλλες εργασίες συντήρησης ή επισκευής όπως π.χ. αντικατάσταση φρένων ή συμπλέκτη. Αναλυτικές πληροφορίες οι κάτοχοι των αυτοκινήτων της ιαπωνικής μάρκας μπορούν να δουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα.

Mercedes
FALKEN VS DUNLOP