Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σχέδιο του ανεξάρτητου σχεδιαστή Peisert Design.

Σχέδιο του ανεξάρτητου σχεδιαστή Peisert Design.

«Σφαίρα» το νέο Τesla Roadster

3.089 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2017)

Όπως δήλωσε ο CEO της Τesla, κ. Elon Musk, αυτές οι επιδόσεις θα επιτευχθούν από το ίδιο μοντέλο Roadster που θα μπει στη γραμμή παραγωγής για το κοινό.

O CEO της Τesla επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το μοντέλο Roadster που ετοιμάζει η εταιρεία απέχει από το να λανσαριστεί «μερικά χρόνια» αλλά φαίνεται πως όσο περνάει ο χρόνος, όλο και περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με διεθνή μέσα, το Τesla Roadster θα είναι ικανό να κάνει τα 0-96 σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα και θα είναι εξοπλισμένο με το πρόγραμμα «Μaximum Plaid» που θα εγγυάται καλύτερες επιδόσεις από τα 2,5 δευτερόλεπτα στα 0-96 που κάνει το Tesla Model S.
 
O Elon Musk σχολίασε σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι ο στόχος των 2 δευτερολέπτων είναι «προκλητικός» αλλά συνέχισε λέγοντας οτι ακόμα και αν η Tesla το πετύχει, θα πρέπει να επιτευχθεί από ένα απλό εργοστασιακό Roadster με κανονικά λάστιχα- αλλιώς δεν θα έχει μεγάλη αξία.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Τesla Roadster θα πάρει δάνειο πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων από το επερχόμενο Model 3 και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2019. Η εταιρεία έχει ακόμα στα πλάνα της το λανσάρισμα ηλεκτρικής νταλίκας, λεωφορείου και ενός μικρού SUV ονόματι Model Y.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen