Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η μετατροπή αυτή στο smart φαίνεται περισσότερο γήινη.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε μπει σε δημοπρασία με την τιμή του να φτάνει τελικά τις 14.500 ευρώ.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε μπει σε δημοπρασία με την τιμή του να φτάνει τελικά τις 14.500 ευρώ.

Smart 6x6 pick-up για μερακλήδες

4.476 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2018)

Ένα πολύ «ιδιαίτερο» smart ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, μετά από ένα post στο Reddit. Πώς σου φαίνεται;

Αν και όλα τα 6x6 μοντέλα, είτε αυτά είναι pick-up είτε κάποιο SUV, πάντα τραβούν τα βλέμματα για την εμφάνιση και τις δυνατότητες τους, δεν θα λέγαμε πως συμβαίνει το ίδιο και για το smart ForTwo που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Πρόκειται για ένα smart, του οποίου οι φωτογραφίες διέρρευσαν στο Reddit από κάποιον ανεξάρτητο χρήστη. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ο ιδιοκτήτης μάλλον δεν ήταν και πολύ ικανοποιημένος από τους αποθηκευτικούς χώρους του συγκεκριμένου mini και έτσι αποφάσισε να πάρε την κατάσταση στα χέρια του και προσθέτωντας άλλους δύο τροχούς να μετατρέψει το smart σε μικρό pick-up.
 
To τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν έρθει στο φως και άλλα τέτοια project, ακόμα και απο Έλληνα σχεδιαστή. Σε αντίθεση με αυτά όμως, η μετατροπή αυτή στο smart φαίνεται περισσότερο γήινη ενώ πριν λίγα χρόνια, όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε μπει σε δημοπρασία με την τιμή του να φτάνει τελικά τις 14.500 ευρώ.

Εσένα πώς σου φαίνεται;

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL