Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σοβαρό τροχαίο με κλεμμένο λεωφορείο - Έγινε «καπνός» ο οδηγός
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σοβαρό τροχαίο με κλεμμένο λεωφορείο - Έγινε «καπνός» ο οδηγός

2.635 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2022)

Οδηγός προκάλεσε σοβαρό τροχαίο με κλεμμένο λεωφορείο και κατόπιν το έβαλε στα πόδια για να γλιτώσει. Τούμπαρε μια Lancia Ypsilon που οδηγούσε 26χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Έκλεψε λεωφορείο και προκάλεσε ατύχημα με ντεραπάρισμα

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην οδό Αλ. Παπαναστασίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό ο 26χρονος οδηγός της Lancia Ypsilon τραυματίστηκε από τη σύγκρουση  και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα ακόμα αναζητείται, ενώ το λεωφορείο που οδηγούσε αποδείχθηκε πως ήταν κλεμμένο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένα 16θέσιο λεωφορείο βγήκε με ταχύτητα στην οδό Αλ. Παπαναστασίου από την οδό Αρχιμήδους, περίπου λίγο πριν τις 12:30 το βράδυ. Έπειτα, προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με το μικρό ιταλικό Ι.Χ., το οποίο εκείνη τη στιγμή κινούταν στην οδό Αλ. Παπαναστασίου. Από τη σύγκρουση η Lancia Ypsilon εξετράπη της πορείας της και ανετράπη. Ο 26χρονος οδηγός του κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα.

Ο οδηγός του μικρού λεωφορείου μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί τράπηκε σε φυγή, παρά τις προσπάθειες περαστικών να τον σταματήσουν. Όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο λόγος που έγινε «καπνός» ήταν επειδή είχε κλέψει δέκα λεπτά νωρίτερα από την λεωφόρο Κ. Καραμανλή το 16θέσιο όχημα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
OPEL