Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο

Σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο

2.045 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2022)

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ΙΧ «καρφώθηκε» σε κολώνα κοντά στην περιμετρική οδό του Αγρινίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και να εγκλωβιστούν 2 από τους 4 νεαρούς επιβάτες.

Δύο σοβαρά τραυματίες

Τουλάχιστον επί μία ώρα οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν δύο άτομα νεαρής ηλικίας έπειτα από σοβαρό τροχαίο που έγινε στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β’, δίπλα από την Περιμετρική οδό του Αγρινίου, το βράδυ της περασμένης Τρίτης 27/12. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες έχασε την πορεία του και «καρφώθηκε» σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού. Δύο άτομα βγήκαν χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό από το αυτοκίνητο, ενώ οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου απεγκλώβισαν τα άλλα δύο, τραυματισμένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, φέρεται να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο θώρακα και η κατάσταση του κρίνεται πολύ σοβαρή ενώ έχει διασωληνωθεί. Ο απεγκλωβισμός του τέταρτου επιβάτη, ήταν δραματικός και διήρκεσε πολύ περισσότερο, αφού ο νεαρός είχε τραυματιστεί στα πόδια και ήταν παγιδευμένος. Και οι δυο τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 18 ετών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN