Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Δύο μεγαλοστελέχη της Hyundai επιβεβαιώνουν πως έχει ξεκινήσει ήδη η δουλειά πάνω στο sports car της Genesis (στη φωτό το Genesis New York Concept του 2016).

Το νέο μοντέλο της Genesis θα είναι διθέσιο και πιθανά θα διαθέτει υβριδική τεχνολογία, ενώ φαίνεται τελικά πως θα φτιαχτεί σε συνεργασία με το τμήμα επιδόσεων «Ν» της Hyundai.

Μυστήριο παραμένει το πότε θα δούμε το νέο sports car, ενώ άγνωστό είναι ακόμα αν τελικά μιλάμε για κάποιο supercar.

Sports car από την Genesis

2.299 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2018)

Από επίσημα χείλη έρχεται η πληροφορία πως η νεοσύστατη Genesis, δουλεύει ήδη πάνω στο πρώτο της sports car, το οποίο από ότι φαίνεται θα είναι διθέσιο και υβριδικό. Ας δούμε τι λένε οι Κορεάτες σχετικά...

Πέρσι τον Απρίλιο, το αφεντικό της Genesis, Manfred Fitzgerald, είχε πει πως η εταιρεία του δεν ενδιαφέρεται για κάποιο halo sports car και πως αντίθετα εστιάζει σε ό,τι θέλουν οι πελάτες. Φαίνεται, όμως, πως οι επικεφαλής της κορεάτικης premium φίρμας άλλαξαν τους τελευταίες μήνες γνώμη, καθώς δύο μεγαλοστελέχη της Hyundai επιβεβαιώνουν πως έχει ξεκινήσει ήδη η δουλειά πάνω στο sports car της Genesis.
 
Οι δύο πηγές είναι ο αντιπρόεδρος σχεδίασης της Hyundai, Luc Donckerwolke, αλλά και ο αντιπρόεδρος του R&D, Woong-chul Yang. Ο τελευταίος σε συνέντευξή του είπε πως το εν λόγω όχημα θα είναι διθέσιο και πως πιθανά θα διαθέτει υβριδική τεχνολογία. Ο κος Donckerwolke είπε πως θα το φτιάξουν σίγουρα και ότι θα δει το θέμα μετά την έκθεση CES.
   
Αντίθετα με παλαιότερες πληροφορίες, φαίνεται τελικά πως το νέο μοντέλο της Genesis θα φτιαχτεί σε συνεργασία με το τμήμα επιδόσεων «Ν» της Hyundai. Το παραπάνω επιβεβαίωσε και ο κος Yang, όπως επίσης πως ο μικρός κινητήρας βενζίνης θα συνεπικουρείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ.
 
Μυστήριο παραμένει πάντως το πότε θα δούμε το νέο sports car, ενώ άγνωστό είναι ακόμα αν τελικά μιλάμε για κάποιο supercar. Ο κος Yang τόνισε πως οι σχεδιαστικές ιδέες είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τη δουλειά των μηχανικών, κάτι που σημαίνει πως ίσως δούμε σχετικά σύντομα κάποιο σχετικό concept.

Toyota
Autotriti.gr