ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ford Kuga Vs Volkswagen Tiguan: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;

(18/10/2024)
Στο εργονομικό εσωτερικό του ανανεωμένου Ford Kuga δεσπόζει μεγάλη οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με διάσταση στις 13,2 ίντσες, ίδια με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων (12,3 ίντσες) που αλ
2 Φωτογραφίες »

Στο εργονομικό εσωτερικό του ανανεωμένου Ford Kuga δεσπόζει μεγάλη οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με διάσταση στις 13,2 ίντσες, ίδια με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων (12,3 ίντσες) που αλλάζει χρώματα αναλόγως του επιλεγμένου drive mode.

Εσωτερικό: Κερδίζει σε αίσθηση πολυτέλειας το Tiguan, «ψαρωτικό» από τις δύο οθονάρες το Kuga

Η νέα γενιά του Volkswagen Tiguan φέρει πολλές βελτιώσεις σε πολλά επιμέρους χαρακτηριστικά της, με την αναβάθμιση στην ποιότητα κατασκευής να είναι μία από τις σημαντικότερες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το SUV της Volkswagen έχει σαφείς premium διαθέσεις, που το ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και το βάζουν ισάξιο αντίπαλο απέναντι στις κλασικές γερμανικές επιλογές. Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών σε συνδυασμό με το πλήρες ψηφιακό οπλοστάσιο από τη «βασική» συνθέτουν ένα εξαιρετικό πακέτο, που αξιολογείται σε ποσοστό 88% από το AutoΤρίτη Test Center.
 
Πολύ καλό είναι και το ποιοτικό υπόβαθρο στην καμπίνα του Ford Kuga, όπου κι εδώ βλέπουμε σωστή συναρμολόγηση, με τα απαραίτητα για την εποχή μαλακά υλικά (αίσθηση πολυτέλειας στο 79%). Αυτό που θα ξεχωρίσουμε στο SUV της Ford είναι ο ψηφιακός του προσανατολισμός, με δύο μεγάλες στάνταρ οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Μάλιστα, εκείνη του infotainment φέρει και στάνταρ σύστημα Navigation (προετοιμασία για ενεργοποίηση υπηρεσίας πλοήγησης μέσω Function on Demand στο Tiguan).

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Ford Kuga Vs Volkswagen Tiguan
Σελίδα 3Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Ford Kuga και Volkswagen Tiguan
Σελίδα 4Ford Kuga Vs Volkswagen Tiguan: Ποιο αυτοκίνητο είναι καλύτερο και πού; Δες την αναλυτική βαθμολογία - σκορ
Σελίδα 5Συγκριτικό Ford Kuga Vs Volkswagen Tiguan: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
Mercedes
GRIP MASTER TEST