Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στα λευκά η Red Bull στην Τουρκία για να τιμήσει την Honda
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα λευκά η Red Bull στην Τουρκία για να τιμήσει την Honda

3.431 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2021)

Tα μονοθέσια της Red Bull θα βαφτούν σε άσπρο χρώμα για το Grand Prix της Τουρκίας, για να τιμήσει η ομάδα την Honda, η οποία αποχωρεί από την Formula 1 στο τέλος της φετινής σεζόν.

Με έναν ιδιαίτερο χρωματισμό θα τρέξουν τα μονοθέσια της Red Bull στο Grand Prix της Τουρκίας, ώστε η ομάδα να τιμήσει την Honda, η οποία θα αποχωρήσει από την Formula 1 στο τέλος της φετινής σεζόν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Στα λευκά τα μονοθέσια στην Τουρκία

Προχθές, η Red Bull δημοσίευσε ένα video στο οποίο εμφανιζόταν  η λέξη «arigato» (μτφ: ευχαριστώ), έχοντας στο background τα χρώματα λευκό και κόκκινο που παραπέμπουν στην ιαπωνική φίρμα, ενώ χθες, στο δεύτερο video που δημοσίευσε η ομάδα, φαίνονται τα μέλη της ομάδας να βάφουν το μονοθέσιο σε άσπρο χρώμα.
 

Ήθελαν να αγωνιστούν στη Suzuka

Η Red Bull είχε προγραμματίσει να τιμήσει την Honda στο Ιαπωνικό Grand Prix της Suzuka, ωστόσο ο αγώνας βγήκε αιφνιδίως από το καλεντάρι, λόγω της πανδημίας. Ο Max Verstappen δήλωσε: «Για εμάς ως ομάδα και για την Honda είναι άσχημο ότι δεν θα αγωνιστούμε στο Ιαπωνικό GP αλλά είναι ωραίο που θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι στην Τουρκία για να γιορτάσουμε. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και είναι ωραίο που το αυτοκίνητο θα έχει διαφορετικό χρώμα στον αγώνα».


Με έμπνευση από το πρώτο νικητήριο μονοθέσιο της Honda

Τα μονοθέσια της Red Bull θα έχουν άσπρο χρώμα θα είναι εμπνευσμένα από το θρυλικό Honda RA 272 με το οποίο ο Richie Ginther έδωσε στη Honda την πρώτη της νίκη στην Formula1 το 1965 στο Μεξικό. Στο μονοθέσιο θα υπάρχουν επίσης κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ κόκκινο χρώμα θα έχει και ο «ταύρος». Επίσης, και τα μονοθέσια της AlphaTauri αναμένεται να τιμήσουν επίσης την ιαπωνική εταιρεία.
  Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
Autotriti.gr