Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το VW ID.2.

Έρχεται το VW ID.2

16.842 Επισκέψεις στο άρθρο (11/8/2021)

To νέο SUV που ετοιμάζει η VW θα έχει προσιτή τιμή, αυτονομία έως 290 χιλιόμετρα και τεράστιους χώρους!

Την ηλεκτρική γκάμα ID ετοιμάζεται να επεκτείνει σύντομα η Volkswagen καθώς έχει στα σκαριά της ένα νέο μικρότερο και φθηνότερο μοντέλο που θα λάβει την ονομασία ID.2. To νέο αυτοκίνητο είναι μέρος του project ΜΕB Εntry της φίρμας που λέγεται πως περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα μοντέλα, για την VW, την Audi ίσως, την Skoda και την SEAT.


Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το VW ID.2.

Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το VW ID.2.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


To ΙD.2, όπως μπορείτε να δείτε στις ψηφιακές εικόνες, θα έχει σαφείς ομοιότητες όσον αφορά στην σχεδίασή του με τα υπόλοιπα μοντέλα της ID γκάμας, τα ID.3 και ID.4. To μήκος του λέγεται πως θα είναι όμοιο με αυτό του T-Cross, ωστόσο οι φήμες κάνουν λόγο πως η Volkswagen θα μπορέσει να προσφέρει χώρους στο εσωτερικό, αντίστοιχους με αυτούς του μεγαλύτερου T-Roc!

To ΙD.2, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα του project ΜΕΒ Εntry, φημολογείται πως θα προσφερθούν σε μια σειρά από εκδόσεις, ώστε ο πελάτης να μπορεί να διαλέξει αυτήν που επιθυμεί ανάλογα με τα χρήματα που θα μπορεί να διαθέσει. Η πιο προσιτή έκδοση θα μπορούσε να εξοπλίζεται με μπαταρία χωρητικότητας 30kWh με αυτονομία σχεδόν 200 χιλιομέτρων, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση ίσως εξοπλίζεται με μπαταρία 45kWh με την αυτονομία να φτάνει σχεδόν τα 290 χιλιόμετρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA