ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Concept A3 της Audi, χαρακτηρίζεται ως ένα μακρύ ΤΤ.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Concept A3 της Audi, χαρακτηρίζεται ως ένα μακρύ ΤΤ.

Στα χνάρια του ΤΤ

2.683 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2017)

Βάσει ανεπιβεβαίωτων φημών, στο Audi TT θα βασιστεί το νέο Α3 και θα θεωρείται ένα 4θυρο Coupe που θα λάβει τις κατάλληλες υποδομές από τη Γερμανική φίρμα, θέλοντας να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία.

Η επόμενη γενιά Audi A3 μπορεί να έχει καθυστερήσει λόγω του σκανδάλου Dieselgate, αλλά η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία εξακολουθεί να έχει τολμηρούς στόχους για το μοντέλο.

Ενδιαφέρουσες αναμένονται οι εξελίξεις γύρω από τη νέα γενιά του A3.

Ενδιαφέρουσες αναμένονται οι εξελίξεις γύρω από τη νέα γενιά του A3.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πέρα από τις συνηθισμένες εκδόσεις Hatchback, Sportback, Sedan και Cabriolet, το νέο A3 θα προσφέρεται και σαν ένα 4θυρο Coupe για πρώτη φορά, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Αυτό το σχέδιο της Audi θα εφαρμοστεί μελλοντικά, έτσι ώστε να «πλήξει» τον άμεσο ανταγωνιστή της, την Mercedes-Benz CLA και επιπλέον για να διευρυνθεί η οικογένεια των Α3. Ωστόσο η νέα γενιά, δεν στοχεύει στην αύξηση της τιμής όπως θα φανταζόταν κάποιος και η Γερμανική μάρκα θέλει να βγάλει στη παραγωγή 60 μοντέλα μέχρι το 2020.

Παρατηρώντας το Concept, συμπεραίνει κανείς πως πρόκειται για ένα «μεγάλο» ΤΤ και σύμφωνα με φήμες το νέο Α3 θα λάβει μια μορφή αυτόνομης οδήγησης, βελτιωμένες τεχνολογίες στο Tech πεδίο και αναβαθμισμένους εσωτερικούς χώρους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
ODIGOS AGORAS LINGLONG