Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Stellantis: Αποκλειστικά ηλεκτρικές έως το 2027 Alfa Romeo, DS & Lancia

14.726 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2021)

Alfa Romeo, DS & Lancia, αποτελούν τις 3 πρώτες μάρκες που θα γίνουν φουλ ηλεκτρικές μέσα στα επόμενα 6 χρόνια. Δείτε τα πλάνα του υπερομίλου Stellantis για κάθε φίρμα!

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των οικονομικών στοιχείων για το πρώτο μισώ του 2021, ο υπερόμιλος Stellantis ανακοίνωσε 21 νέα Plug-in και ηλεκτρικά μοντέλα μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Ακόμα παρουσιάστηκαν οι 3 φίρμες που θα γίνουν 100% ηλεκτρικές μέχρι το 2027 και είναι οι DS, Alfa Romeo & Lancia.

Ο υπερόμιλος Stellantis ανακοίνωσε 21 νέα Plug-in και ηλεκτρικά μοντέλα μέσα στα επόμενα 2 χρόνια

Ο υπερόμιλος Stellantis ανακοίνωσε 21 νέα Plug-in και ηλεκτρικά μοντέλα μέσα στα επόμενα 2 χρόνια

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αναλυτικά τα σχέδια του ομίλου για κάθε φίρμα:

Οι 3 φίρμες που θα εξηλεκτριστούν στο 100%

Οι 3 φίρμες που θα εξηλεκτριστούν στο 100%

Alfa Romeo
Η αγαπημένη των Alfisti θα έχει εξηλεκτριστεί πλήρως μέχρι το 2027, όποτε και θα σταματήσει η παραγωγή των Giulia & Stelvio. Μέσα στο 2022 θα δούμε ένα Plug-in μοντέλο, κατά πάσα πιθανότητα στην νέα Tonale.

Jeep
H Jeep μέχρι το τέλος τις χρονιάς θα έχει λανσάρει μια ακόμα Plug-in έκδοση, αυτή τη φορά στο Grand Cherokee, ενώ σε δύο χρόνια θα δούμε το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, πιθανότατα μια ηλεκτρική εκδοχή του Wrangler ή κάποιο νέο B-SUV.

Citroen
Η γαλλική φίρμα θα έχει 3 ηλεκτρικά λανσαρίσματα μέχρι το 2023, ένα κάθε χρόνο και ένα ακόμα plug-in μέσα στο 2022. Εκτός του νέου C5 X PHEV, της νέας ναυαρχίδας της μάρκας, αναμένεται η νέα γενιά του C3, που πιθανότατα θα έχει και ηλεκτρική έκδοση, όπως τα αδερφάκια του Peugeot e-208 & Opel Corsa-e. Τέλος, όσον αφορά την πιο high-class DS, θα δούμε μέσα στην φετινή χρονιά ένα Plug-in μοντέλο, ενώ από το 2024 θα προσφέρει αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
OPEL