Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Stellantis: Ετοιμάζει νέο δίκτυο φόρτισης σε όλη την Ευρώπη

Stellantis: Ετοιμάζει νέο δίκτυο φόρτισης σε όλη την Ευρώπη

1.651 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2021)

Επιπλέον δύο εκατομμύρια θέσεις φόρτισης μέχρι το 2025 σε όλη την Ευρώπη θα δημιουργήσει μία νέα συνεργασία που ανακοίνωσε η Stellantis!

Δεν είναι μυστικό πως οι Όμιλοι στην αυτοκινητοβιομηχανία συνεχώς ψάχνουν τρόπους για να ενισχύσουν το δίκτυο φόρτισης, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο εύκολη η χρήση ηλεκτρικών οχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό η Stellantis ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία, μέσω της οποίας το δίκτυο φόρτισης στην Ευρώπη θα αναπτυχθεί και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

2 εκατ. θέσεις γρήγορης φόρτισης σε όλη την Ευρώπη

Συγκεκριμένα, η Stellantis συμφώνησε να συνεργαστεί με την ιταλική νεοσύστατη εταιρεία ηλεκτρικής κινητικότητας, TheF Charging, για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού δημόσιου δικτύου γρήγορης φόρτισης, που θα είναι προσβάσιμο σε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα! Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι εταιρείες θα εγκαταστήσουν σημεία γρήγορης φόρτισης σε πάνω από 15.000 διαφορετικές τοποθεσίες με 2 εκατομμύρια θέσεις στάθμευσης/φόρτισης σε όλη την Ευρώπη έως το 2025.
 

Οι πρώτες θέσεις στην Ιταλία μέσα στο 2021

Το δίκτυο που θα προσφέρει ευνοϊκούς όρους στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων από τις μάρκες που ανήκουν της Stellantis, αναμένεται να λειτουργήσει από το τέλος του 2021 με τους πρώτους σταθμούς φόρτισης να κατασκευάζονται στην Ιταλία.
 

Δεν ανακοινώθηκαν οικονομικά στοιχεία 

Οι δύο εταιρείες δεν ανακοίνωσαν οικονομικά στοιχεία, ούτε συγκεκριμένες πληροφορίες για τις χώρες και τα 15.000 σημεία που θα δημιουργηθούν οι νέοι σταθμοί φόρτισης, κάτι που πιθανότατα θα γίνει προσεχώς.

«Καρδαμώνει» τις υποδομές για ηλεκτρικά η Stellantis!
-Ανακοίνωσε νέο δίκτυο γρήγορης φόρτισης σε όλη την Ευρώπη!
-2 εκατομμύρια φορτιστές σε 15.000 διαφορετικά σημεία μέχρι το 2025.
-Για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα.
-Πρώτοι φορτιστές στην Ιταλία μέσα στο 2021.
Καλές οι υποδομές αλλά αν δεν επιλέξει ο κόσμος τα ηλεκτρικά τι θα απογίνουν;   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
TRANSPORTER IAA