Στις 18 Απριλίου η πρεμιέρα του νέου 7θέσιου Citroen C3 Aircross

4.761 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2024)
Στις 18 Απριλίου η πρεμιέρα του νέου 7θέσιου Citroen C3 Aircross
2 Φωτογραφίες »

- Έφτασε η ώρα για το νέο Citroen C3 Aircross.
- Και ως 7θέσιο με μήκος κοντά στα 4,32 μέτρα.
- Ηλεκτρικό αλλά και σε βενζίνη.
- Εσωτερικό σαν του e-C3.

Έφτασε η ώρα για το νέο Citroen C3 Aircross

Έτοιμο για να αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό είναι το νέο Citroen C3 Aircross, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 18 Απριλίου! Στη νέα του γενιά το γαλλικό SUV θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, πιο ευρύχωρη καμπίνα που θα φιλοξενεί έως και τρεις σειρές καθισμάτων για επτά επιβάτες, αλλά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Στη δημοσιότητα νέο teaser βίντεο

Με ένα teaser βίντεο, το οποίο προσφέρει οπτική σε κάποια μικρά τμήματα του αυτοκινήτου και μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου, η Citroen αποκάλυψε πως το ολοκαίνουργιο C3 Aircross θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου. ¶λλες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται επί του παρόντος από τη μάρκα, ωστόσο έχουμε μία πρώτη ιδέα του τι περιμένουμε από το νέο SUV.

7θέσιο με μήκος κοντά στα 4,32 μέτρα

Το νέο Citroen C3 Aircross θα έχει LED φώτα παρόμοια με αυτά του e-C3 αλλά σε αντίθεση με αυτό θα είναι πιο ψηλό και θα έχει πιο boxy σχεδιασμό, ενώ φήμες κάνουν λόγο πως σε σχέση με το τωρινό C3 Aircross θα είναι πιο μεγάλο μήκος (περίπου 4,32 μέτρα), ώστε να μπορεί να μεταφέρει με περισσότερη άνεση με διάταξη καθισμάτων 2+3+2. Το 7θέσιο νέο Citroen C3 Aircross θα είναι το μόνο B-SUV που θα μπορεί να μεταφέρει τόσους επιβάτες.

Εσωτερικό σαν του e-C3

Πέραν της 7θέσιας διάταξης, στο εσωτερικό είναι πολύ πιθανό ότι το νέο C3 Aircross θα έχει την ίδια διάταξη στο ταμπλό με το C3. Όλες οι εκδόσεις θα διαθέτουν την εξαιρετικά λεπτή οθόνη για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, σχεδιασμένη για προβολή πάνω από το τιμόνι. Επίσης το σύστημα infotainment θα φιλοξενείται σε οθόνη 10 ιντσών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
NISSAN