Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στις 19 Απριλίου η πρεμιέρα του Audi Urbansphere

Στις 19 Απριλίου η πρεμιέρα του Audi Urbansphere

1.650 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2022)

Ακόμα ένα ντεμπούτο είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Audi, η οποία πρόκειται να παρουσιάσει στις 19 Απριλίου το Urbansphere, με την γερμανική φίρμα να μας δίνει «γεύση» μέσω μίας εικόνας teaser.

Teaser εικόνα δημοσίευσε η εταιρεία

Μια πολύ σκοτεινή εικόνα teaser που δημοσιεύτηκε επίσημα από την Audi, μας δίνει μια νέα ματιά στο concept, Audi Urbansphere. Το πολυτελές πρωτότυπο αναμένεται να κάνει  πλήρες ντεμπούτο στις 19 Απριλίου, ως εκ τούτου δεν απέχει και πολύ η στιγμή όπου θα μάθουμε τα πάντα για αυτό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εσωτερικό με LED φωτισμό

Από τα λίγα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε, το όχημα φαίνεται να έχει ένα μακρύ, απότομα κεκλιμένο παρμπρίζ που οδηγεί σε ένα κοντό μπροστινό άκρο. Την ίδια στιγμή η οροφή είναι αρκετά μεγάλη και επίπεδη. Η εικόνα δείχνει πως οι πόρτες του Audi  Urbansphere ανοίγουν αντικρίστηκα, αποκαλύπτοντας το εσωτερικό που είναι εξοπλισμένο με φωτιζόμενες λωρίδες LED. Επίσης διακρίνονται δύο σειρές καθισμάτων.

Αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης

Λίγα πράγματα είναι γνωστό για το Urbansphere. Ένα από αυτά είναι ότι θα πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο η εταιρεία έχει περιγράψει ως «ιδιωτικό χώρο σε ένα αστικό περιβάλλον». Παράλληλα γνωρίζουμε πως το Urbansphere είναι το τρίτο μέλος μια σειράς από πρωτότυπα που φέρουν την κατάληξη «sphere». Τα άλλα δύο πρόκειται για τα Skysphere και Grandsphere, τα οποία έχουν ήδη αποκαλυφθεί κατά το παρελθόν.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
NOS AXIZEI