Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στις 20 Ιουνίου η πρεμιέρα της νέας Bugatti με V16 μοτέρ

1.899 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2024)
Στις 20 Ιουνίου η πρεμιέρα της νέας Bugatti με V16 μοτέρ

- Δείτε το νέο teaser βίντεο.
- Υβριδική με «τερατώδη» ισχύ που θα φτάνει τα 1.800 άλογα.
- V16 κινητήρας συνδυαστικά με τρία ηλεκτρικά μοτέρ.
- Σε δύο δευτερόλεπτα το 0-100, τελική στα 445 χλμ./ώρα!

Κυκλοφόρησε teaser βίντεο

Στις 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του διαδόχου της Bugatti Chiron. Με ένα teaser βίντεο η μάρκα ανακοίνωσε επίσημα την έλευση του νέου της υπεραυτοκινήτου, το οποίο θα εξοπλίζεται από υβριδικό σύστημα κίνησης, που θα μπορούσε να του προσφέρει τερατώδη ισχύ έως και 1.800 άλογα.

Σύγχρονη σχεδίαση με έμπνευση από το παρελθόν

Επί του παρόντος δεν γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για το νέο... κόσμημα της Bugatti. Το αυτοκίνητο θα έχει σύγχρονη σχεδίαση φυσικά, αλλά η έμπνευσή της θα αντλείται από την Type 57 SC Atlantic, την Type 41 Royale και την Type 35. Η μάρκα έχει πει πως το μοντέλο θα εστιάζει στην ομορφιά, την πολυτέλεια και τις επιδόσεις, χωρίς όμως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

«Τερατώδη» ισχύ που θα φτάνει τα 1.800 άλογα

Μιλώντας πάντως για τις επιδόσεις, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το νέο υβριδικό σύστημα κίνησης που θα εξοπλίζει το μοντέλο. Ο γνωστός μέχρι σήμερα W16 κινητήρας θα αποχωρήσει για να δώσει τη θέση του σε ένα νέο V16 μοτέρ. Το τελευταίο, εάν επαληθευτούν οι φήμες θα συνεργάζεται με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες, δύο στον μπροστινό άξονα και έναν ενσωματωμένο στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων διπλού συμπλέκτη. Οι φήμες αναφέρουν ότι ο κυβισμός του κινητήρα είναι 8,3 λίτρα και μπορεί να προσφέρει περίπου 1.000 ίππους, ενώ θα «ανεβαίνει» έως τις 9.500 σ.α.λ. Το εν λόγω μοτέρ συνδυαστικά με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες θα διαμορφώνουν τη συνδυαστική ισχύ σε περίπου 1.800 άλογα!!!

Σε δύο δευτερόλεπτα το 0-100, τελική στα 445 χλμ./ώρα!

Πέραν τις τερατώδους ιπποδύναμης, ανάλογου διαμετρήματος θα είναι και οι επιδόσεις της νέας Bugatti, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Το 0-100 χλμ./ώρα φημολογείται πως θα χρειάζεται περίπου 2,0 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα θα γίνεται σε λιγότερο από 5,0 δευτερόλεπτα και το 0-300 χλμ./ώρα σε κάτω από 10 δευτερόλεπτά. Αν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν στην πράξη, τότε πιθανότατα θα ισχύει και η τελική ταχύτητα των 445 χλμ./ώρα, που επίσης φημολογείται.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN