Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Scout της VW αποκαλύπτει στις 24 Οκτώβρη το πρώτο της ηλεκτρικό

1.557 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2024)
Η Scout της VW αποκαλύπτει στις 24 Οκτώβρη το πρώτο της ηλεκτρικό
2 Φωτογραφίες »

- Πλησιάζει το πρώτο μοντέλο της Scout υπό την ιδιοκτησία της VW.
- Οff-road SUV και Pick-up τα δύο πρώτα μοντέλα της Scout.
- Ηλεκτρικά τα μοντέλα!

Πλησιάζει το πρώτο μοντέλο της Scout υπό την ιδιοκτησία της VW

Η Scout Motors θα αποκαλύψει το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας της εποχής στις 24 Οκτωβρίου. Μέσω ενός teaser βίντεο η μάρκα της Volkswagen αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας, ενώ ταυτόχρονα μας έδωσε μία «γεύση» του νέου της off-road μοντέλου. Όπως μπορούμε να δούμε μία πυξίδα φιγουράρει στην οροφή του αυτοκινήτου, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται η ημερομηνία «24.10.2024».

Σε σημαδιακή ημερομηνία η αποκάλυψη του νέου μοντέλου

Αξίζει να τονιστεί πως η ημερομηνία που θα γίνει η αποκάλυψη του νέου Scout δεν είναι τυχαία. Το τελευταίο Scout II κατασκευάστηκε στις 24 Οκτωβρίου 1980 λόγω των οικονομικών προβλημάτων της International Harvester . Η εταιρεία στη συνέχεια αναδιοργανώθηκε και μετονομάστηκε σε Navistar το 1986, για να ακολουθήσει η νέα μετονομασία της σε Scout το 2020, όντας υπό την σκέπη της Volkswagen που είχε εξαγοράσει λίγο νωρίτερα την Navistar.

Οff-road SUV και Pick-up τα δύο πρώτα μοντέλα της Scout

Η νέα Scout Motors δεν έχει δημοσιεύσει πολλές τεχνικές λεπτομέρειες για τα επερχόμενα μοντέλα της, αλλά έχει δείξει στο παρελθόν ένα ζευγάρι σκίτσα που μας δίνουν μια ματιά στο προφίλ ενός SUV με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και ένα pick-up με μεγάλο μεταξόνιο.

Συμφωνία VW-Magna Steyr για την κατασκευή των μοντέλων Scout!

Κλείνοντας, θυμίζουμε πως η Volkswagen ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει τη μάρκα Scout το 2022 και αργότερα επιβεβαίωσε την κατασκευή ενός εργοστασίου 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Νότια Καρολίνα για την παραγωγή των ηλεκτρικών εκτός δρόμου οχημάτων. Στη συνέχεια η Volkswagen ήρθε σε συμφωνία με την Magna Steyr (μια αυστριακή εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων και κινητήρων), για βοήθεια αναφορικά με την κατασκευή των μοντέλων της Scout.

Autotriti.gr
Autotriti.gr