Τιμές με Leasing
Τιμές & Test Ελαστικών

Το VW ID.3 θα μπει σε παραγωγή στα τέλη του 2019.

Υπόσχεση της εταιρείας είναι ότι η φόρτιση θα γίνεται σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα ενώ η εγγύηση της μπαταρίας θα διαρκεί 8 χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα.

Στις 30.000 οι προ-παραγγελίες για το VW ID.3

2.646 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2019)

Το πρώτο ηλεκτρικό ID μπορεί να αποκαλύπτεται την επόμενη εβδομάδα αλλά η VW έχει ήδη 30.000 παραγγελίες στο «όνομά» του.


Παραπάνω από 30.000 παραγγελίες έχει δεχτεί η VW για το ΙD.3, σύμφωνα με ανακοίνωση της μάρκας, πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η Volkswagen άρχισε να δέχεται προ-παραγγελίες για την First Edition έκδοση του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου από τον Μάιο, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να έδινε προκαταβολή 1.000 ευρώ. Ο επικεφαλής Μarketing της φίρμας Jurgen Stackmann δήλωσε: «Aυτή η επιτυχία δείχνει ότι το ID.3 φτάνει στην κατάλληλη ακριβώς στιγμή. Όλο και περισσότεροι θέλουν να κινηθούν ηλεκτρικά».

Η VW αναφέρει πως το νέο ηλεκτρικό θα προσφερθεί με τρία διαφορετικά πακέτα μπαταριών. Η πιο προσιτή επιλογή θα αφορά μια μπαταρία 45kWh που θα προσφέρει αυτονομία 330 χιλιομέτρων, το επόμενο βήμα θα περιλαμβάνει μια μπαταρία 58 kWh με 420 χιλιόμετρα αυτονομία ενώ η κορυφαία επιλογή θα αφορά μια 77 kWh μπαταρία με έως και 550 χιλιόμετρα αυτονομία. Υπόσχεση της εταιρείας είναι ότι η φόρτιση θα γίνεται σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα ενώ η εγγύηση της μπαταρίας θα διαρκεί 8 χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα.

Στόχος της VW είναι να κρατήσει την τιμή του πρώτου της I.D μοντέλου χαμηλά. Η φίρμα λοιπόν ανακοινώνει πως η τιμή του για την αγορά της Γερμανίας θα ξεκινά κάτω από τις 30.000 ευρώ, ωστόσο για την First Edition έκδοση που θα εξοπλίζεται με την μεσαίας χωρητικότητας μπαταρία η τιμή της θα είναι λίγο κάτω από 40.000 ευρώ.

Το VW ID.3 θα μπει σε παραγωγή στα τέλη του 2019 με τις πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων να υπολογίζεται πως θα αρχίσουν στα μέσα του επόμενου έτους.
 

Toyota
Autotriti.gr