Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Alonso δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να κατακτήσει το αποκαλούμενο Triple Crown του μηχανοκίνητου αθλητισμού (νίκες σε Μονακό, Λε Μαν και Ινδιανάπολις).

Στο Le Mans ο Alonso;

2.192 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

Πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να συμμετάσχει με τα χρώματα της Toyota στον φημισμένο 24ωρο αγώνα του Le Mans ο Fernando Alonso.

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση ότι ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 θα συμμετάσχει τον Ιανουάριο στον φημισμένο 24ωρο αγώνα της Daytona των ΗΠΑ, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Ισπανός οδηγός θα αγωνιστεί με την Toyota στην ιστορική πίστα. Ο Alonso μάλιστα, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να κατακτήσει το αποκαλούμενο Triple Crown του μηχανοκίνητου αθλητισμού (νίκες σε Μονακό, Λε Μαν και Ινδιανάπολις).
Επίσης ο διευθυντής της ομάδας της Toyota, Rob Leupen, δήλωσε πως: «Πάντα ενδιαφερόμαστε στο να συζητάμε με κορυφαίους οδηγούς και ο Pascal (Vasselon, τεχνικός διευθυντής της ομάδας) έχει καλή σχέση με τον Fernando από την εποχή που δούλευε στην F1 με την Michelin».

Τέλος, σημειώνεται πως εάν ο Alonso επιθυμεί πραγματικά να πάρει μία νίκη στο Λε Μαν, η Toyota φαίνεται να είναι ουσιαστικά η μόνη του επιλογή. Μετά την αποχώρηση της  Porsche στο τέλος της χρονιά που ολοκληρώθηκε η ιαπωνική ομάδα είναι η μόνη εργοστασιακή ομάδα στο World Endurance Championship της FIA. 
 

Toyota
SEAT XENOIASTOI