Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Porsche 911 Sport Classic
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Porsche 911 Sport Classic

Στο «σφυρί» μια 911 Classic

5.151 Επισκέψεις στο άρθρο (6/1/2017)

Προς πώληση διατίθεται μια από τις ελάχιστες Porsche 911 Sport Classic, η οποία φέρει το χαρακτήρα της Carrera S και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές.

Πριν επτά χρόνια η Porsche, κατασκεύασε ένα μοντέλο βασισμένο στην Carrera S, την 911 Sport Classic, η οποία παράχθηκε σε μόλις 250 «κομμάτια».

Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Sport Classic

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ήταν οι ζάντες αλουμινίου Fuchs και η ιδιαίτερη σχεδίαση της αεροτομής. Θεωρείται από τις πιο περιζήτητες εκδόσεις της γερμανικής φίρμας και μάλιστα άγγιξε το Sold-out πριν ακόμη αποκαλυφθεί επίσημα.
Για καλή τύχη των απανταχού φίλων της Porsche, μια δεξιοτίμονη 911 Sport Classic, διατίθεται προς πώληση στο Λονδίνο και όπως επισημαίνει ο πωλητής, το αυτοκίνητο διατηρείται σε άριστη κατάσταση σε όλα τα σημεία του, καθώς έχει διανύσει μόνο 129 χιλιόμετρα.
Στο μηχανικό πεδίο, η 911 Classic Sport τροφοδοτείται από έναν εξακύλινδρο κινητήρα, χωρητικότητας 3.8-λίτρων, διοχετεύοντας τα 402 άλογα στον πίσω άξονα μέσω ενός χειροκίνητου 6τάχυτου κιβωτίου.
Το αξιοπρόσεχτο σημείο των αισθητικών λεπτομερειών στο εσωτερικό είναι η αναγραφόμενη αρίθμηση του μοντέλου στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Τo ηχοσύστημα Bose και το Nappa δέρμα στο τιμόνι και τα καθίσματα, συμπληρώνουν το κατάλογο των Sport σημείων.
Τα αυτοκίνητο πωλείται συνοδευόμενο από μια 12μηνη εγγύηση, όμως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη τιμή του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL