Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Σχέδια «αποκαλύπτουν» ανεπίσημα το SUV της Xiaomi

 Σχολιάστε 
2.489 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2024)
Σχέδια «αποκαλύπτουν» ανεπίσημα το SUV της Xiaomi
5 Φωτογραφίες »

- SUV το δεύτερο αυτοκίνητο της Xiaomi.
- Εμφάνιση α λα Purosangue του έδωσε ανεξάρτητος σχεδιαστής.
- Σε νέα πλατφόρμα για να υποστηρίζει range-extender.
- Καμπίνα ανάλογη του SU7.

SUV το δεύτερο αυτοκίνητο της Xiaomi

Μετά την έλευση του SU7, η Xiaomi είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει και δεύτερο μοντέλο. Θα είναι SUV και ήδη δοκιμαστικά πρωτότυπα έχουν εντοπιστεί να πραγματοποιούν δοκιμές στους δρόμους. Το γεγονός πως φέρουν καμουφλάζ δεν επιτρέπει στο να υπάρχει μία ασφαλής εικόνα για τη σχεδίασή του επερχόμενου ηλεκτρικού SUV, αλλά ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν αναλάβει να καλύψουν αυτό το κενό.

Σχεδίαση α λα Purosangue στο SUV της Xiaomi

Ένας από αυτούς είναι ο σχεδιαστής EET China, που μας δίνει τη δική του οπτική για το δεύτερο αυτοκίνητο της  Xiaomi. Όπως φαίνεται ο καλλιτέχνης έχει εμπνευστεί έντονα από τη Ferrari Purosangue. Παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο με έντονες γραμμές, αλλά και καμπύλες, που συνδυάζεται με μακρύ μπροστινό πρόβολο και κοντό πίσω μέρος. Τα φωτιστικά σώματα είναι παρόμοια με αυτά του SU7, με την LED μπάρα πίσω να εντυπωσιάζει.

Σε νέα πλατφόρμα για να υποστηρίζει range-extender

Ανεξάρτητα από την εμφάνιση που θα έχει το SUV, περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πληροφορίες που διαρρέουν Μέσα του εξωτερικού. Αν και το SU7 είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Modena της μάρκας και μπορεί να φαίνεται λογικό για το δεύτερο μοντέλο της Xiaomi να χρησιμοποιεί την ίδια αρχιτεκτονική, όπως φαίνεται αυτό δε θα ισχύσει. Το ηλεκτρικό SUV της Xiaomi, που πιθανώς θα ονομάζεται SU8 (δεν το έχει επιβεβαιώσει η εταιρεία), αναμένεται να διαθέτει μια νέα πλατφόρμα ικανή για να φιλοξενήσει και range-extender ως επιλογή, με σκοπό την αύξηση της αυτονομίας.

Καμπίνα ανάλογη του SU7

Στο εσωτερικό το SU8 θα ακολουθήσει πιθανότατα τα χνάρια του SU7. Αυτό σημαίνει πως στην καμπίνα την παράσταση θα κλέβει η κεντρική οθόνη των 16,1 ιντσών, ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη οθόνη με την οποία θα εξοπλίζεται. Πίσω από το τιμόνι θα βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 7,1 ιντσών αλλά και ένα τεράστιο Head-Up Display. 

Ντεμπούτο μέσα στο 2024

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, παραμένει άγνωστο πότε θα κάνει την εμφάνισή του το νέο SU8, ωστόσο αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, αυτό θα γίνει μέσα στο 2024, προς το τέλος του έτους!

JEEP
Audi