Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σχεδιαστής δημιούργησε νέα Alfa Romeo Mito!

 Σχολιάστε 
6.672 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2024)
Τα σχέδια προέρχονται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Salvatore Lepore
2 Φωτογραφίες »

Τα σχέδια προέρχονται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Salvatore Lepore

- Δεν υπάρχει στο πλάνο της μάρκας.
- Με βάση τη νέα Ypsilon τα ανεπίσημα σχέδια της Mito.
- Πλησιάζουν οι ηλεκτρικές Stelvio και Giulia.
- Ετοιμάζει και SUV στο μέγεθος της Cayenne η Alfa.

Δεν υπάρχει στο πλάνο της μάρκας

Η Alfa Romeo δεν έχει στο πλάνο της την κατασκευή μίας νέας Mito. Αυτό όμως δε σημαίνει πως ισχύει το ίδιο και για τους φίλους της μάρκας, όπως και για τους ανεξάρτητους σχεδιαστές. Ένας από αυτούς, ο Salvatore Lepore αποφάσισε να δημιουργήσει ο ίδιος σε ψηφιακά σχέδια μία νέα γενιά της Mito, τα οποία και δημοσίευσε.

Με βάση τη νέα Ypsilon τα ανεπίσημα σχέδια της Mito

Όπως βλέπουμε ο σχεδιαστής βασίστηκε στη νέα Lanica Ypsilon, η οποία παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Ο Lepore διατήρησε το σουλούπι της Ypsilon, αλλά από κει και μετά τα άλλαξε όλα, δίνοντας στη Mito των... ονείρων του τα χαρακτηριστικά της νέας Junior, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή της Mito παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή όνειρο θερινής νυκτός για πολλούς φίλους της μάρκας.

Πλησιάζουν οι ηλεκτρικές Stelvio και Giulia

Το γεγονός πως η Alfa Romeo δεν ετοιμάζει νέα Mito, δε σημαίνει πως το μέλλον της είναι αδιάφορο. Το αντίθετο. Για τα 2025 και 2026 η ιταλική φίρμα ετοιμάζει τις νέες ηλεκτρικές Stelvio και Giulia, αντίστοιχα. Το ιταλικό δίδυμο θα είναι τα πρώτα αυτοκίνητα που θα βασιστούν στην πλατφόρμα STLA Large του Ομίλου Stellantis και θα χρησιμοποιούν ταυτόχρονα ηλεκτρικό σύστημα 800V. Αυτός ο συνδυασμός θα επιτρέψει στις ισχυρές τους εκδόσεις (Quadrifoglio), να κάνουν το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 2 δευτερόλεπτα, δηλαδή περίπου το μισό χρόνο απ' όσο απαιτούν τα σημερινά αυτοκίνητα με κινητήρα V6.

Ετοιμάζει και SUV στο μέγεθος της Cayenne

Τέλος, η Alfa Romeo έχει στις σκέψεις της να φέρει και ένα μεγάλο SUV που θα ανταγωνίζεται την Porsche Cayenne και θα καθίσει στην κορυφή της γκάμας πάνω από τις Junior, Giulia, Tonale και Stelvio.

Autotriti.gr
VITO POSO KALO EINAI