Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Peugeot και προέρχονται από τον σχεδιαστή Carlos MM.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Peugeot και προέρχονται από τον σχεδιαστή Carlos MM.

Σχεδιαστής εμπνεύστηκε την ηλεκτρική ναυαρχίδα της Peugeot

4.097 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2021)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής έχει ετοιμάσει την ηλεκτρική ναυαρχίδα της Peugeot και καλεί τη γαλλική μάρκα να ρίξει μία ματιά στο δικό του.... Peugeot 605 Presence!

Θα μπορούσε να είναι η ηλεκτρική ναυαρχίδα της Peugeot;

Αν η Peugeot ψάχνει το μοντέλο που θα αποτελέσει την ηλεκτρική της ναυαρχίδα, τότε ίσως δεν έχει πολύ δουλειά να κάνει αφού ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής καταπιάστηκε με το συγκεκριμένο θέμα και παρουσίασε τα δικά του σχέδια για ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να αποτελέσει το κορυφαίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του «λιονταριού».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πήρε την ονομασία Peugeot 605 Presence

Όντας σχεδιασμένο από τον Χιλιανό, Carlos MM, που ζει στο Μιλάνο της Ιταλίας, το 605 Presence έχει σχεδιαστεί με βάση μία πλατφόρμα που φιλοξενεί μπαταρία ιόντων λιθίου 100 kWh και ηλεκτρικούς κινητήρες που κινούν τους μπροστινούς και πίσω τροχούς. Φαίνεται ελαφρώς μεγαλύτερο από το τρέχον σεντάν 508 και ενώ έχει ριζοσπαστική σχεδίαση, εξακολουθεί να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως ένα μοντέλο Peugeot.

Εντυπωσιακή σχεδίαση που ξεχωρίζει εξωτερικά

Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ξεχωρίζει αμέσως χάρη στους εντυπωσιακούς προβολείς LED, τα γνωστά φώτα ημέρα που κατεβαίνουν μέχρι τα χαμηλότερα στρώματα της μάσκας, αλλά και ένα καπό με εγκοπές. Η όμορφη σχεδίαση συνεχίζεται κατά μήκος των πλευρών του αυτοκινήτου χάρη στα αεροδυναμικά καλύμματα τροχών και τη θύρα φόρτισης πίσω από το μπροστινό φτερό με μια μικρή οθόνη που λειτουργεί και ως προσωπικός βοηθός. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το 605 Presence έχει κάμερες αντί για παραδοσιακούς καθρέφτες, ενώ δεν φαίνονται κάπου οι χειρολαβές των θυρών. Όσο για το πίσω μέρος του Peugeot 605 Presence, έχει επιθετικά φώτα LED και έναν προφυλακτήρα που δίνει στο αυτοκίνητο μυώδη εμφάνιση. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
home pro