Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εικόνα αποτέλει δουλειά του ανεξάρτητου σχεδιαστή Car News Network.

Σχέδιο της Aston Martin V12 Speedster

1.748 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2020)

Ο ερχομός της νέας Aston Martin V12 Speedster δεν αργεί, όμως ένα ανεξάρτητο σχέδιο προτίθεται να μας φέρει νωρίτερα την αποκάλυψη του μοντέλου.

Φυσικά δε μιλάμε για επίσημο σχέδιο, όμως ο ιθύνων νους του όλου έργου αναφέρει πως το τελικό σχέδιο έχει προκύψει ύστερα από τη συγκέντρωση όλων των πληροφοριών που έχουν υπάρξει για το νέο βρετανικό όχημα, αλλά και από τις κατασκοπευτικές και teaser εικόνες που έχουν προκύψει.
 
Όπως βλέπουμε στο σχέδιο, παρουσιάζεται ένα διθέσιο μοντέλο χωρίς οροφή που θυμίζει την DBR1 που νίκησε στο Le Mans το 1959 αλλά και το CC100 Speedster Concept που έκανε ντεμπούτο το 2013. Το πίσω μέρος είναι προφανές προς βασίζεται στην Vantage, ωστόσο υπάρχει η βασική διαφορά εντοπίζεται στις δύο στρογγυλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που έχουν πάρει θέση στο κέντρο.
 
Η ισχύς θα πηγάζει από τον γνώριμο V12 twin-turbo κινητήρα της φίρμας στα 5,2 λίτρα με την απόδοσή του να κυμαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στα 690 άλογα και τα 700 Nm ροπής, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ξεπερνά σε «νούμερα» την DBS Superleggera. Η κίνηση θα στέλνεται στον σωστό άξονα μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου της ZF.
 
Πληροφορίες για την πλατφόρμα πάνω στην οποία θα στηριχτεί δεν υπάρχουν, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κάποιο υπάρχον δάπεδο είτε να κατασκευαστεί κάτι νέο. Η πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει μέσα στο 2020 και οι παραδόσεις θα αρχίσουν το πρώτο τρίμηνο του 2021. Τέλος να σημειώσουμε πως η τιμή μπορεί να φτάνει ακόμα και το 1 εκατομμύριο ευρώ για καθένα από τα 88 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν.

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY