Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O πρόεδρος της Lexus, κ. Υοshihiro Sawa υποστηρίζει ότι η πλειοψηφία του κοινού δεν θα αποδεχθεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα καθώς η τεχνολογία των μπαταριών τους δεν έχουν φτάσει ακόμα σε καλό επίπεδο.

Συγκρατημένη η Lexus

2.900 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2017)

Δεν έχει πειστεί για την παρούσα τεχνολογία μπαταριών που χρησιμοποιούν τα τωρινά ηλεκτρικά μοντέλα η Lexus. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Μπορεί σύμφωνα με πληροφορίες η Τesla να έλαβε 276.000 προ-παραγγελίες για το Μοdel 3 μόλις μέσα σε 3 μέρες και μια σειρά από άλλα ηλεκτρικά μοντέλα να έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και στην ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο ο πρόεδρος της Lexus, κ. Υοshihiro Sawa υποστηρίζει ότι η πλειοψηφία του κοινού δεν θα αποδεχθεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα καθώς η τεχνολογία των μπαταριών τους δεν έχουν φτάσει ακόμα σε καλό επίπεδο.

Η δήλωση αυτή σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αλλά συγχρόνως ο ίδιος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Lexus εργάζεται πάνω σε ηλεκτρικά μοντέλα αν και τόνισε πως «θα λανσάρουμε το είδος αυτό στην κατάλληλη στιγμή».
Η αποστασιοποίηση από τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα μπορεί να χαρακτηριστεί και έκπληξη αν λάβει κανείς υπόψη ότι η Lexus προσφέρει ήδη υβριδικές εκδόσεις σε μια μεγάλη γκάμα μοντέλων της όπως τα CT, ES, GS, NX, RX, και LC ενώ το ίδιο θα κάνει σε στο νέο LS.
 
Όπως διαρρέεται από το στρατόπεδο της Lexus, οι άνθρωποι της μάρκας δεν φαίνεται να ανησυχούν με την έλλειψη αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων στην γκάμα τους καθώς πιστεύουν ότι ακόμα και αν καθυστερήσουν δεν θα έχει σημασία αν όταν το επιχειρήσουν, τα μοντέλα τους έχουν σωστή και καινοτόμα τεχνολογία.

Σε άλλα νέα, η μάρκα φαίνεται ότι σχεδιάζει να επεκτείνει την γκάμα της και με νέα μοντέλα crossover, ένα στη βάση της γκάμας και ένα δίπλα στο LX.
 

Mercedes
NISSAN