Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το απόλυτα ασφαλές προφίλ του mHEV Renault Captur ενισχύεται από τη σωστή θέση οδήγησης και την απροβλημάτιστη περιφερειακή ορατότητα (ακόμη και τα προσκέφαλα διαθέτουν σχετική ειδική σχεδίαση).
2 Φωτογραφίες »

Το απόλυτα ασφαλές προφίλ του mHEV Renault Captur ενισχύεται από τη σωστή θέση οδήγησης και την απροβλημάτιστη περιφερειακή ορατότητα (ακόμη και τα προσκέφαλα διαθέτουν σχετική ειδική σχεδίαση).

Renault Captur Vs Opel Mokka: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

18.692 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2024)

Renault Captur Vs Opel Mokka: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: Το κάθε αυτοκίνητο έχει τον «τύπο» του

Στην αρχή του συγκριτικού μας δώσαμε μία ιδέα για το στιλ οδηγικής αίσθησης που πρεσβεύει το κάθε αυτοκίνητο, ας πούμε λίγα πραγματάκια παραπάνω για το «πάτημά» τους. Πιο ευχάριστο, όπως είπαμε, είναι το Mokka του οποίου το μπροστινό μέρος είναι αρκετά ακριβές όποτε το χρειαστείς. Αποτελεσματική είναι η ανάρτησή του που επιτελεί αποτελεσματικά το έργο της κουμαντάροντας καλά το αμάξωμα. Σε επίπεδο άνεσης δεν έχουμε ιδιαίτερες ενστάσεις, πέραν των μικρών αναταράξεων στο κατσαρό ανάγλυφο.
 
Περισσότερο άνετο χαρακτήρα, έχει το Renault Captur. Ναι, ίσως σε προβληματίσει και εδώ ο μεγάλος κύκλος στροφής (όπως και στο Mokka), αλλά η ικανότητά να περνά πάνω από λακκούβες χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς θα εκτιμηθεί από τον οδηγό του Renault. «Τίμια» είναι τα φρένα (38,1 μ. με πίσω ταμπούρα), σωστή και η θέση οδήγησης εντός και εκτός πόλης. Σίγουρα, πάντως, βασικό πλεονέκτημα του Captur είναι η ποιότητα κύλισης που στο ταξίδι με την χαμηλή κατανάλωση των 5 λίτρων είναι συνδυασμός που... δελεάζει.

 

Μάρκα/Μοντέλο Renault Captur Opel Mokka
Εγγύηση (χρόνια) 5 5
Έκδοση εξοπλισμού TECHNO ELEGANCE
Τιμή    
Αξιολογήσεις AutoΤρίτη
Κατανάλωση-ρύποι 9 8
Ενεργητική Ασφάλεια-Φρένα 9 9
Παθητική Ασφάλεια 10 10
Value For Money 7 6
Αξιοπιστία- Συχνότητα βλαβών 8 9
Κινητήρας-επιδόσεις 9 9
Εικόνα-Ποιότητα-Τεχνολογία 9 9
Ανεση-Χώροι-Πρακτικότητα 9 8
Μεταπωλητική Αξία 9 8
Τελική Βαθμολογία 175 167
Οδική Συμπεριφορά 9 9
Αισθηση πολυτέλειας 75% 74%

Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Renault Captur Vs Opel Mokka
Σελίδα 3Renault Captur Vs Opel Mokka: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Renault Captur και Opel Mokka
Σελίδα 5Συγκριτικό Renault Captur Vs Opel Mokka: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
Toyota
NISSAN