Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Συνελήφθησαν με 238 λίτρα κλεμμένο diesel

Συνελήφθησαν με 238 λίτρα κλεμμένο diesel

2.638 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2022)

Μέλη σπείρας που έκλεβε πετρέλαιο έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από έλεγχο που εξελίχθηκε σε καταδίωξη!

Καταδίωξη και σύλληψη

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών έπεσαν δύο άνδρες μέλη σπείρας στην Άμφισσα που όπως διαπιστώθηκε έκλεβαν συστηματικά πετρέλαιο. Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο (7/5), όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν νόημα σε όχημα που επέβαιναν πέντε άνδρες να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα ξεφεύγοντας από το μπλόκο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

238 λίτρα και 19 μπιτόνια κλεμμένο πετρέλαιο

Έπειτα από καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τους δύο από τους πέντε επιβάτες, ενώ αναζητούνται ακόμα οι τρεις. Όπως αποκάλυψε ο έλεγχος των αστυνομικών εντός του χώρου αποσκευών του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, υπήρχαν 19 πλαστικά δοχεία που περιείχαν συνολικά 238 λίτρα πετρελαίου κίνησης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Βρέθηκαν τα σύνεργα στο αυτοκίνητο

Όπως προέκυψε, τα μπιτόνια με το πετρέλαιο τα είχαν κλέψει νωρίτερα από δύο  μηχανήματα έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας. Επιπλέον από το εσωτερικό του οχήματος κατασχέθηκαν διάφορα σύνεργα (πένσες, κατσαβίδι, φανός μπρελόκ κ.α.), τα οποία χρησιμοποιούσαν στις παράνομες δουλειές τους. Τα κατασχεθέντα δοχεία με τις ποσότητες πετρελαίου κίνησης, αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Citroen