Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με το βλέμμα στο μέλλον των κινητήρων,  συμφώνησαν Honda & Hitachi.

Με το βλέμμα στο μέλλον των κινητήρων, συμφώνησαν Honda & Hitachi.

Συνεργασία Honda & Hitachi

2.177 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Η Ηonda πάντοτε προσπαθεί να επιτύχει συνεργασίες, που θα αποφέρουν τη βελτίωση στον αυτοκινητιστικό χώρο και έτσι αυτή τη φορά, έδωσε τα χέρια με τη Hitachi για την κατασκευή ηλεκτρικών κινητήρων.

Η Honda και η Hitachi Automotive Systems, ανακοίνωσαν επίσημα την επερχόμενη συνεργασία τους, με σκοπό την κατασκευή ηλεκτρικών κινητήρων που θα τροφοδοτούν μελλοντικά οχήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι εταιρείες υπέγραψαν ένα προσυμφωνητικό μνημόνιο, αλλά  σχεδιάζουν να δεσμευτούν από το Μάρτιο με τη νέα εταιρεία που θα ιδρυθεί τον Ιούλιο.
Σύμφωνα με τη Honda, ο σχηματισμός της εν λόγω εταιρείας, θα οδηγήσει επίσης στην κατασκευή και τις εγκαταστάσεις των πωλήσεων που ξεκίνησε στις ΗΠΑ και την Κίνα.
Η συνεργασία αυτή δηλώνει ξεκάθαρα την απόφαση της Honda να στραφεί στους ηλεκτρικούς κινητήρες. Εκτός από αυτή την εταιρική σχέση για την ανάπτυξη ηλεκτρικών κινητήρων αυτοκινήτων, η μάρκα ανακοίνωσε πέρυσι ότι ο στόχος της, είναι να κινούνται τα 2/3 των αυτοκινήτων με ηλεκτρικούς κινητήρες, μέχρι το 2030.

Επιπλέον στα σκαριά της Ιαπωνικής μάρκας, βρίσκεται το Honda Clarity, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα και θα είναι εξοπλισμένο με έναν υβριδικό και με έναν ηλεκτρικό κινητήρα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
OPEL