ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Mercedes-AMG GT 63 S.

Σύντομα υβριδική η Mercedes-AMG GT 4-Door

1.913 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2019)

Μέχρι και τα 800 άλογα σε ιπποδύναμη θα μπορούσε να φτάσει μια plug-in υβριδική έκδοση της Mercedes-AMG GT 4-Door!


Nα προσφέρει μια plug-in υβριδική έκδοση στην 4θυρη GT θέλει η Mercedes σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής της Mercedes-AMG στον τομέα της Διαχείρισης και Πωλήσεων, κ. Michael Knoller.

Mιλώντας στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, ο Knoller επιβεβαίωσε πως η γκάμα του μοντέλου θα επεκταθεί τόσο πολύ που θα περιλαμβάνει plug-in υβριδική έκδοση,  την πανίσχυρη Black Series αλλά και μια σειρά από άλλες επιλογές κινητήριων συνόλων που δεν θέλησε να αποκαλύψει.

Όσον αφορά την ηλεκτρισμένη έκδοση, οι αναφορές κάνουν λόγο πως θα πρόκειται για το ίδιο κινητήριο σύνολο που βρέθηκε κάτω από το ΑΜG GT Concept που έκανε ντεμπούτο το 2017 και αποτέλεσε τον πρόγονο της Mercedes-AMG GT 4 door. Επρόκειτο για έναν V8 twin-turbo κινητήρα στα 4,0 λίτρα με ηλεκτρική βοήθεια για το οποίο σύνολο το αφεντικό της AMG, Τοbias Moers είχε δηλώσει πως «κάποια στιγμή θα προσφερθεί στο μοντέλο παραγωγής». Η Mercedes ανακοίνωνε για το Concept πως έχει ισχύ 800 άλογα, κάτι που σημαίνει πως αν η παραπάνω επιλογή προσφερθεί ατόφια, η υβριδική GT 4 door θα γίνει πιο δυνατή ακόμα και από την GT 63 S.

To ντεμπούτο της υβριδικής GT 4 door θα γίνει το 2020 μαζί με την Black Series έκδοση για την δίθυρη GT που θα αποτελέσει τον διάδοχο της θρυλικής SLS AMG Black Series. H ισχύς της λέγεται πως θα ξεπερνά τα 700 άλογα και ότι θα κάνει το 0-100 σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.
 

ford
LEASING CONNECT VS DOBLO