Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα Dodge Charger και Challenger αποκτούν δυο νέες εκδόσεις
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα Dodge Charger και Challenger αποκτούν δυο νέες εκδόσεις

2.917 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2021)

Η Dodge την περίοδο του Halloween βρίσκει αφορμή να παρουσιάσει δύο νέες εκδόσεις για τα Charger και Challenger, την HEMI Orange και SRT Black. Η αμερικάνικη εταιρία λέει πως είναι σχεδιασμένες για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος, με την HEMI Orange να αποτελεί φόρος τιμής στους θρυλικούς κινητήρες της Chrysler.

Η HEMI Orange έκδοση είναι και η πιο πλούσια σε σχέση με την SRT Black. Η βασική διαφορά τους βρίσκεται στο σκούρο ανθρακί χρώμα του αμαξώματος, με τις αγωνιστικές λωρίδες στην πλευρά του οδηγού να διασχίζουν κατά μήκος όλο το αυτοκίνητο. Μία από αυτές τις λωρίδες ξεχωρίζει με το πορτοκαλί χρώμα από τις υπόλοιπες μαύρες, δίνοντας μία διαφορετική πινελιά με την αντίθεση αυτή. Τις εξωτερικές αισθητικές επεμβάσεις ολοκληρώνουν διάφορες λεπτομέρειες στο ίδιο χρώμα, όπως τα σήματα της εταιρίας στην μπροστινή γρίλια η στα φτερά του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνδυασμός με το πακέτο «Scat Pack Widebody» για μεγαλύτερη «αλητεία»

Η παραπάνω έκδοση μπορεί να συνδυαστεί με το πακέτο «Scat Pack Widebody» κάνοντάς το να φαίνεται ακόμα πιο «κακό». Το πακέτο περιλαμβάνει 20'' ζάντες βαμμένες σε μαύρο χρώμα και τις εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo, να κάνουν έντονη την παρουσία τους με το πορτοκαλί χρώμα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές παραμένουν περιορισμένες με τους οδηγούς να κάθονται σε ένα μαύρο φουλ δερμάτινο σαλόνι, με ραφές σε έντονο πορτοκαλί χρώμα να προκαλούν αντίθεση.

Με 2.500 ευρώ αλλάζεις την εικόνα του Challenger/ Charger

Το SRT black πακέτο είναι πιο φτωχό και διαθέσιμο μόνο για τις Hellcat και Hellcat Redeye εκδόσεις των γνωστών muscle car. Θα στοιχίζει 600 ευρώ και απλά θα προσφέρει μαύρα λογότυπα και σήματα καθώς και μαύρες νίκελ εξατμίσεις. Το πακέτο της HEMI Orange θα ξεκινάει από 2.500 ευρώ, ενώ σε συνδυασμό με το «Scat Pack Widebody» θα ξεπεράσει τα 3.800 ευρώ. Οι παραπάνω εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον και για το Durango R/T.

Οι αισθητικές επεμβάσεις είναι όντως απαραίτητες για τα ήδη επιβλητικά Challenger/ Charger;

Ξεχωριστές εκδόσεις για τα Challenger/ Charger
-Η HEMI Orange έκδοση αποτίει φόρο τιμής στους διάσημους κινητήρες.
-Συνδυάζεται με το πακέτο «Scat Pack Widebody» κάνοντας τα muscle car ακόμα πιο «μάτσο».
Πόσο πιο «μυώδες» μπορεί να γίνει ένα Muscle Car;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
NISSAN