Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
8 φωτογραφίες »

Η Mugen παρουσίασε τα αξεσουάρ του νέου Honda HR-V.

Τα αξεσουάρ της Mugen για το νέο Honda HR-V

9.713 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2021)

Η Honda παρουσίασε το ολοκαίνουργιο HR-V πριν από λίγο καιρό και όπως αποδείχτηκε τα έξτρα aftermarket αξεσουάρ από την Mugen δεν άργησαν να ακολουθήσουν, για όσους θα θελήσουν να δώσουν στο ιαπωνικό SUV μία πιο σπορτίφ εμφάνιση.

Τα αξεσουάρ που προσφέρει για το νέο HR-V (Vezel στην Ιαπωνία) η Mugen, η οποία αν και λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία είναι ανεπίσημα ο επίσημος βελτιωτής της Honda, δημιουργούν ένα μακρύ κατάλογο και κυμαίνονται από ένα πλήρες κιτ αμαξώματος έως διάφορα μεμονωμένα καλούδια, όπως για παράδειγμα πατάκια για το εσωτερικό.
 
Δεν υπάρχουν προς το παρόν σημαντικές τεχνικές αναβαθμίσεις, αλλά η Mugen προσφέρει ένα custom σύστημα εξάτμισης και ένα νέο φίλτρο αέρα που προέρχεται από αγωνιστικά αυτοκίνητα τα οποία ανταγωνίζονται στη σειρά Super GT και Super Formula. Διατίθενται επίσης δύο σετ ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών με δίχρωμο φινίρισμα, με λιγότερο βάρος από τις εργοστασιακές.
 
Από κει και πέρα υπάρχουν διαφορετικές αεροτομές τόσο για την οροφή, όσο και για την πόρτα του χώρου αποσκευών, πλαϊνά αυτοκόλλητα της Mugen, ποδιές και αεροδυναμικά εξαρτήματα τόσο για το εμπρόσθιο, όσο και για το οπίσθιο άκρο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το sub-compact SUV της Honda θα λανσαριστεί εμπορικά στην Ευρώπη πριν το τέλος του 2021. Tο νέας γενιάς HR-V διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV που αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες συνδεδεμένους με ένα βενζινοκινητήρα i-VTEC 1,5 λιτρων, ενώ προσφέρει μέγιστη ισχύ 96 kW (131 PS) και μέγιστη ροπή 253 Nm στις 4.500 σαλ.

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing