Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δεν αποκλείεται, πολύ σύντομα το Peugeot Boxer να διατίθεται στην αγορά των ΗΠΑ με το λογότυπο της GM και πιθανόν άλλη ονομασία.

Δεν αποκλείεται, πολύ σύντομα το Peugeot Boxer να διατίθεται στην αγορά των ΗΠΑ με το λογότυπο της GM και πιθανόν άλλη ονομασία.

Τα επαγγελματικά του PSA πάνε ΗΠΑ

1.468 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2013)

Σύμφωνα με αναφορές σε διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και από τις δύο όχθες του Ατλαντικού, ο όμιλος PSA και η GM εξετάζουν το ενδεχόμενο να πωλούν τα επαγγελματικά των Peugeot – Citroen και στις ΗΠΑ.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

στιγμής, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τα ελαφρά επαγγελματικάτων Peugeot και Citroen ταοποία ενδέχεται να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία και στην αγορά των ΗΠΑ, οιπιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά πολλές.

Ως γνωστόν, ο Όμιλος PSA (PeugeotCitroen) και η GeneralMotors έχουνμια στενή συνεργασία σε θέματα μείωσης του κόστος εξέλιξης των μελλοντικώνοχημάτων τους και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην γαλλική La Tribune καιτο Reuters, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης τηςσυνεργασίας τους με την εισαγωγή ελαφρών επαγγελματικών στην αγορά των ΗΠΑ.

Το σίγουρο είναι πως ταελαφρά επαγγελματικά των PeugeotCitroen θαμπορούσαν να προσφέρουν σημαντικές λύσεις και στους επαγγελματίες από την άλληόχθη του Ατλαντικού ενώ και η GM χρειάζεταιμια ευρύτερη γκάμα εκπροσώπων στην συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Toyota
Autotriti.gr