Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα iPhone θα καλούν μόνα τους βοήθεια σε περίπτωση τροχαίου!

Τα iPhone θα καλούν μόνα τους βοήθεια σε περίπτωση τροχαίου!

1.990 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2021)

Τη δυνατότητα να καλούν από μόνα τους βοήθεια σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος αναμένεται να εισάγει στα iPhone, αλλά και στα ρολόγια της, η Apple!

Η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο και η Apple κινείται προς αυτή την κατεύθυνση ετοιμάζοντας μία ακόμα λειτουργία, η οποία μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια για πολλούς ανθρώπους που θα πέσουν θύματα τροχαίων ατυχημάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Τα iPhone και τα Apple Watch θα καλούν μόνα τους βοήθεια 

Όπως λοιπόν αναφέρει η Wall Street Journal, η Apple, σε πρώτη φάση από τις ΗΠΑ, πρόκειται να εισαγάγει την τεχνολογία ανίχνευσης σύγκρουσης στις συσκευές της το επόμενο έτος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο τα iPhone, όσο και τα ρολόγια της θα χρησιμοποιούν αισθητήρες κίνησης για να παρακολουθούν τις ξαφνικές αλλαγές στη βαρύτητα, καθώς και την επιτάχυνση και πιθανώς την επιβράδυνση. Αυτά είναι ενδεικτικά σημάδια σύγκρουσης και έτσι σε περίπτωση που οι συσκευές αντιλαμβάνονται κάτι τέτοιο τότε θα είναι σε θέση να καλούν αυτόματα σε βοήθεια.
 

Η Apple δοκιμάζει την τεχνολογία πολύ καιρό

Πολλοί σημειώνουν πως μέσω αυτής της δυνατότητας θα αυξηθούν οι κλήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (αριθμός 911 στις ΗΠΑ), χωρίς πολλές φορές να συντρέχει λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο τα Μέσα του εξωτερικού υπογραμμίζουν πως η Apple θα είναι σε θέση να καθυστερήσει την κλήση του εν λόγω συστήματος ή και να την ακυρώσει εντελώς αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Σε κάθε περίπτωση τα ρεπορτάζ υπογραμμίζουν πως η εταιρεία δοκιμάζει την τεχνολογία για αρκετό καιρό μέσω δεδομένων που κοινοποιούνται ανώνυμα από χρήστες iPhone και Apple Watch.


Προσπαθεί να τη βελτιώσει για να μην γίνονται άσκοπες κλήσεις

Συγκεκριμένα, η Apple φέρεται να εντόπισε περισσότερες από 10 εκατομμύρια ύποπτες προσκρούσεις οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 50.000 που ακολούθησε κλήση στο 911 (υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ). Η εταιρεία φέρεται να χρησιμοποιεί τις τελευταίες πληροφορίες για να βελτιώσει την ακρίβεια του αλγόριθμου που ανιχνεύει τη σύγκρουση και πιθανώς να διαμορφώσει με τέτοιον τρόπο τη δυνατότητα ώστε να καλεί σε βοήθεια μόνο όταν ανιχνεύεται σοβαρό πρόβλημα.
 
Τι θα συμβεί στο τέλος, μένει να φανεί!

Το πάει ένα βήμα παραπέρα η Apple!
-Τα iPhone και τα Apple Watch θα εντοπίζουν τροχαία ατυχήματα και θα καλούν μόνα τους βοήθεια.
-Η Apple δοκιμάζει και εξελίσσει την τεχνολογία πολύ καιρό.
-Διαθέσιμη από το 2022, αρχικά στις ΗΠΑ.
Θα είναι λειτουργική ή θα γίνονται άσκοπες κλήσεις με αποτέλεσμα άνθρωποι θα έχουν πραγματικά ανάγκη να μένουν ξεκρέμαστοι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW