ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ποια άλλα αυτοκίνητα περιμένουμε; (Alfa Romeo Junior, CUPRA Tavascan, KGM Torres, Opel Frontera & Volkswagen Golf)

1.223 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2024)
Alfa Romeo Junior
5 Φωτογραφίες »

Alfa Romeo Junior

Alfa Romeo Junior: Το μικρότερο SUV της Alfa έρχεται κάτω από 30 χιλιάρικα & βγαίνει σε έκδοση 280 ίππων

Νέο μοντέλο στην βάση της γκάμας της προσθέτει η Alfa Romeo. Ο λόγος για το μικρό SUV Alfa Romeo Junior, που ενισχύει τον premium ανταγωνισμό στην κατηγορία βάζοντας στο παιχνίδι και την ιταλική μάρκα. Η νέα Alfa Romeo Junior ξεκινά από τα 29.990 ευρώ και προσφέρεται σε 3 τεχνολογίες κινητήρα. Αρχικά είναι η Alfa Romeo Ibrida που έχει το ήπια υβριδικό σύνολο του Ομίλου Stellantis (136 άλογα με 6άρι αυτόματο κιβώτιο). Έπειτα υπάρχουν δύο αμιγώς ηλεκτρικά σύνολα, ένα στα 156 άλογα και η κορυφαία Veloce 280 ίππων που φέρει αρκετές μηχανολογικές βελτιώσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας.

CUPRA Tavascan: Το πρώτο ηλεκτρικό coupe SUV της μάρκας φτάνει στα 340 άλογα

Η ανανέωση της γκάμας της CUPRA (π.χ. ανανεωμένα Born, Formentor και Leon) συνοδεύεται και με το λανσάρισμα ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου. Αναφερόμαστε στο μεσαίο SUV CUPRA Tavascan, το πρώτο ηλεκτρικό coupe SUV στην ιστορία της ισπανικής μάρκας. Με αρχική τιμή στα 39.90 ευρώ (με επιδότηση) το CUPRA Tavascan προσφέρεται ως 2κίνητο (286 PS) και ως 4κίνητο (VZ με 340 PS), ενώ ανάμεσα στα βασικά του ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα βάζουμε και την μεγαλύτερη οθόνη που έχει μπει ποτέ σε μοντέλο της CUPRA (15 ιντσών).

KGM Torres: Μεσαίο SUV με κινητήρες βενζίνης & αμιγώς ηλεκτρικό

Μία νέα μάρκα από την Κορέα, η KGM, έρχεται στην ελληνική αγορά με τρία μοντέλα. Στην κορυφή της γκάμας βλέπουμε το μεσαίο SUV KGM Torres, ένα αυτοκίνητο που προσφέρεται ως βενζινοκίνητο και με αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο. Το KGM λανσάρεται είτε με κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων και ισχύ 163 ίππων (2κίνητο ή 4κίνητο, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο) είτε και ως ηλεκτρικό με 207 άλογα (Torres EVX από 30.190 ευρώ).

Opel Frontera: Νέο SUV, με το ηλεκτρικό να είναι φθηνότερο από τη βενζίνη

Η Opel αντικαθιστά το μικρό SUV Crossland με ένα νέο μοντέλο, μεγάλων διαστάσεων (4,39 μ.), το οποίο τοποθετείται στο κάτω άκρο των μικρομεσαίων SUV. Αναφερόμαστε στο Opel Frontera, ένα αυτοκίνητο που ξεκινά από τα 19.971 στην αμιγώς ηλεκτρική του εκδοχή με τα 113 άλογα. Στην γκάμα του μοντέλου υπάρχουν επίσης δύο ήπια υβριδικές εκδόσεις, που απαρτίζονται από έναν 1.200άρη turbo κινητήρα, ένα ηλεκτρομοτέρ 29 ίππων (μέσα στο 6άρι αυτόματο κιβώτιο) και μία μπαταρία ιόντων λιθίου συνολικής χωρητικότητας 0,89 kWh. Το ήπια υβριδικό Opel Frontera αποδίδει 100 και 136 άλογα, με τιμή από 23.400 και 24.400 ευρώ, αντίστοιχα.

Volkswagen Golf: Ανανεωμένο, με νέους κινητήρες & αρχική τιμή 23.950 ευρώ

Το πιο εμβληματικό αυτοκίνητο στην ιστορία της Volkswagen, το μικρομεσαίο VW Golf, πέρασε στο 2ο μισό της 8ης γενιάς του, φέροντας μία σειρά από αναβαθμίσεις σε κινητήρες και εξοπλισμό (π.χ. τεχνολογία ChatGPT) . Η ανανέωση του Golf συνδυάζεται, ακόμη, με φρεσκάρισμα στην εμφάνιση αλλά και πολύ ανταγωνιστική τιμή (από 23.950 ευρώ για τον 1,0 TSI των 116 ίππων.) Στην γκάμα του Golf βλέπουμε ακόμη βενζινοκίνητες εκδόσεις μεγαλύτερου κυβισμού (1,5 TSI), ήπια υβριδικά σύνολα, diesel και Plug-in hybrid μοντέλα, καθώς και σπορ εκδόσεις έως 333 άλογα (Golf GTI και Golf R).

Σελίδα 1Τα σημαντικότερα αυτοκίνητα που περιμένουμε μέχρι το τέλος του 2024
Σελίδα 2Ποια άλλα αυτοκίνητα περιμένουμε; (Alfa Romeo Junior, CUPRA Tavascan, KGM Torres, Opel Frontera & Volkswagen Golf)
Mercedes
BEST BUY MESAIA VANS