Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Teaser βίντεο δείχνει από κοντά το ανανεωμένο Volkswagen Golf R

 Σχολιάστε 
3.214 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2024)
Teaser βίντεο δείχνει από κοντά το ανανεωμένο Volkswagen Golf R

- Πλησιάζει το ανανεωμένο Golf R.
- Διαφοροποιήσεις σε φώτα και προφυλακτήρα.
- Πιθανότατα με περισσότερη ισχύ.
- Πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι.

Πλησιάζει το ανανεωμένο Golf R

Το ανανεωμένο Golf R ετοιμάζεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα και η Volkswagen μας το υπενθυμίζει μέσω ενός νέου teaser βίντεο. Σε αυτό παρουσιάζεται στατικό το αυτοκίνητο τόσο σε hatchback όσο και σε wagon (Variant), ωστόσο ο φακός ζουμάρει πάνω στα δύο αυτοκίνητα προκειμένου να μας δώσει μία πιο καλή οπτική παρά το ολόσωμο γαλάζιο καμουφλάζ που φορούν αμφότερα.

Διαφοροποιήσεις σε φώτα και προφυλακτήρα

Βλέποντας το βίντεο παρατηρούμε πως ο τροποποιημένος μπροστινός προφυλακτήρας έχει έναν αισθητήρα ραντάρ τοποθετημένο στο κέντρο που δεν θα βρείτε στο απερχόμενο μοντέλο. Από κει και πέρα παρατηρούμε και κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στα φωτιστικά σώματα, τόσο μπροστά αλλά και στα πίσω.

Πιθανότατα με περισσότερη ισχύ

Οι άνθρωποι της VW δεν μοιράζονται λεπτομέρειες σχετικά με τον κινητήρα ή τις επιδόσεις της φρεσκαρισμένης ναυαρχίδας του Golf. Από τη στιγμή όμως που το Golf GTI αύξησε την ισχύ του από τα 245 στα 265 άλογα, δεν αποκλείεται το ανανεωμένο Golf R να ακολουθήσει και αυτό τον ίδιο δρόμο. Θυμίζουμε πως το τρέχον μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, που προσφέρει ισχύ 320 ίππων και 420 Nm ροπής.

Πρεμιέρα το καλοκαίρι

Επί του παρόντος η Volkswagen δεν είναι διατεθειμένη να πει πολλά για το ανανεωμένο Golf R, ωστόσο ο Reinhold Ivenz, επικεφαλής του τμήματος R της Volkswagen, έχει επιβεβαιώσει πως το μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι και όπως φαίνεται αυτό δεν αργεί.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Peugeot - Toyota
LEASING COURIER VS CITAN