Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Teaser για το Nissan Titan facelift (+vid)

1.696 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2019)

O 5λιτρος diesel θα καταργηθεί αλλά θα συνεχίσει να προσφέρεται ο 5,6 λίτρων βενζινοκινητήρας. Ποιο downsizing;!


Τα πρώτα teaser για το ανανεωμένο Nissan Titan έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά από σχετικές αναρτήσεις της ιαπωνικής μάρκας στους χώρους κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει.

Οι Ιάπωνες δεν προσφέρουν επαρκή πληροφόρηση, ωστόσο κάνουν λόγο πως το pick-up θα έχει καινοτόμο σχεδίαση και θα λανσαριστεί στις αρχές του επόμενους έτους ενώ η PRO-4X έκδοση του θα υιοθετήσει μοναδικές κόκκινες λεπτομέρειες και θα εξοπλιστεί με τα δικά του εμβλήματα.

Στην ανανεωμένη του έκδοση, το pick-up θα λάβει μερικώς διαφοροποιημένη γρίλια με νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα που θα φέρουν πάνω τους LED φώτα ημέρας σε σχήμα C. Τέλος, ο προφυλακτήρας του μπροστά θα είναι πιο κοφτός και θα ενσωματώνει καινούρια φώτα ομίχλης ενώ και το πίσω μέρος θα είναι ριζικά ανασχεδιασμένο. Όσον αφορά στην καμπίνα, οι διαρροές κάνουν λόγο πως ο πίνακας οργάνων θα μεγαλώσει και θα εκμοντερνιστεί ενώ και η κεντρική κονσόλα θα λάβει ένα πολύ κάλο lifting προς το καλύτερο.

Στα μοτέρ, ο τεράστιος 5λιτρος V8 turbodiesel «Cummins» που αποδίδει 314 άλογα και 752 Nm ροπής θα κοπεί από την γκάμα, με την μόνη διαθέσιμη επιλογή να αφορά τον 5,6 λίτρων V8 βενζινοκινητήρα των 395 ίππων και των 533 Nm ροπής.
 

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO