Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Oι 19άρες ζάντες.

Teaser νέου VW Passat

3.014 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2019)

Tα σεντάν συνεχίζουν να σημειώνουν σημαντικές πωλήσεις στην αγορά των ΗΠΑ και η VW θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό μέσω του Passat.

Tο πρώτο teaser για το νέο Passat δημοσίευσε η Volkswagen, λίγο πριν το γερμανικό σεντάν στην αμερικάνικη εκδοχή του αποκαλυφθεί και επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ την επόμενη εβδομάδα.

Δυστυχώς όμως, η εικόνα που επέλεξε η VW δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην φαντασία μας για να κάνουμε υποθέσεις σχετικά με τις αλλαγές που θα έχει η νέα γενιά, αφού το μόνο που φαίνεται είναι η πεντάκτινη ζάντα σε συνδυασμό με ContiPro Continental ελαστικά. Η συγκεκριμένη ζάντα είναι 19 ιντσών και αφορά κατά πάσα πιθανότητα την R Line κορυφαία έκδοση του μοντέλου, αφού το νέο Passat στις πιο απλές εκδόσεις θα εξοπλίζεται με 17άρες ή 18άρες ζάντες αλουμινίου.
 
Μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση του σεντάν δεν πρέπει να περιμένουμε ενώ και τα μηχανικά του μέρη δεν θα έχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις. Το μοντέλο θα βασίζεται πάνω στην ίδια πλατφόρμα, και όχι στo ΜQB δάπεδο που χρησιμοποιούν τα Jetta, Golf και Αrteon. Ο δίλιτρος turbo κινητήρας θα συνεχίσει να προσφέρεται, αν και θα είναι ελαφρώς αναβαθμισμένος.

Το Passat για την αγορά των ΗΠΑ θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Chatanooga του Tennessee.  

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY