Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πηγές αναφέρουν ότι το νέο Kia Ray θα προσφερθεί σε βενζίνη με ένα 3κύλινδρο 1.000άρι μοτέρ ή σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση χάρη σε ένα ηλεκτροκινητήρα 67 ίππων.

Το νέο city car της Kia λέγεται ότι θα προσφερθεί μόνο στην τοπική αγορά της μάρκας.

Τeaser του νέου Kia Ray

2.876 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2017)

Την πρώτη teaser εικόνα για το νέο Κia Ray παρουσίασε η Hyundai. Τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο city car της Κia;

Τη νέα γενιά του Ray αναμένεται να παρουσιαστεί πριν το τέλος του 2017 από την Kia, με την Hyundai να αποκαλύπτει χθες την πρώτη teaser φωτογραφία.

To μοντέλο, όπως μπορείτε να δείτε, έχει αρκετές ομοιότητες με το γνωστό μας Κia Soul λόγω του «τετραγωνισμένου αμαξώματος» του με τα μεγάλα παράθυρα και το σχεδόν κάθετο μπροστινό παρμπρίζ. Αυτό που μπορούμε να σημειώσουμε είναι ότι δεν υιοθετεί την χαρακτηριστική γρίλια της κορεάτικης εταιρείας που βλέπουμε σε μοντέλα όμως το Stinger και το Stonic, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι πόρτες δεν ανοίγουν με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά είναι συρόμενες, όπως συμβαίνει στα βανάκια.
 
Πηγές αναφέρουν ότι το νέο Kia Ray θα προσφερθεί σε βενζίνη με ένα 3κύλινδρο 1.000άρι μοτέρ ή σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση χάρη σε ένα ηλεκτροκινητήρα 67 ίππων και μια μπαταρία λιθίου με ηλεκτρική αυτονομία 138 χλμ.

Το νέο city car της Kia λέγεται ότι θα προσφερθεί μόνο στην τοπική αγορά της μάρκας, ωστόσο τίποτα για δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.
 

Autotriti.gr
Autotriti.gr