Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Η Renault δεν είχε πολλά να πει για το αυτοκίνητο, ωστόσο το μοντέλο παραγωγής θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV.

Teaser του νέου ηλεκτρικού της Renault

4.385 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2020)

Την πρώτη εικόνα teaser ενός ηλεκτρικού crossover πρωτότυπου που θα αποτελέσει την προεπισκόπηση του μοντέλου παραγωγής έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Renault, με τη γαλλική μάρκα να συνεχίζει να βαδίζει προς το δρόμο του εξηλεκτρισμού.


Το Dacia Spring.

Το Dacia Spring.


Η εικόνα δεν είναι πολύ αποκαλυπτική, αλλά δείχνει ότι το πρωτότυπο θα έχει έντονα στυλιζαρισμένα φώτα και γυαλιστερή μαύρη μάσκα με κάθετα σιρίτια. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα τριγωνικό κομμάτι στο χρώμα του χρυσού, ενώ το μοντέλο φαίνεται να είναι βαμμένο σε χρώμα γκρι ίσως και ασημί.
 
Η Renault δεν είχε πολλά να πει για το αυτοκίνητο, ωστόσο το μοντέλο παραγωγής θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ηλεκτρικά οχήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως προηγούμενες αναφορές έχουν επισημάνει ότι το crossover θα είναι μικρότερο από το Captur και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Φημολογείται επίσης ότι έχει πολλαπλές εκδόσεις ισχύος όπως και διαφορετικά μεγέθη μπαταριών με την κορυφαία έκδοση να προσφέρει αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα.
 
Η γαλλική φίρμα δεν αποκάλυψε πότε θα πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του νέου ηλεκτρικού της μοντέλου, όμως κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα συμβεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Renault eWays, η οποία έχει ως θέμα της την «ηλεκτρική κινητικότητα του σήμερα και του αύριο». Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 26 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει πολλές πρεμιέρες που προφανώς θα πραγματοποιηθούν τις πρώτες ημέρες της εκδήλωσης.
 
Κλείνοντας, μένοντας στον όμιλο της Renault να σημειώσουμε πως εκτός από το νέο πρωτότυπο το παρών στην εν λόγω εκδήλωση αναμένεται να δώσει το μοντέλο παραγωγής του Dacia Spring, που έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος ως πρωτότυπο. Θυμίζουμε πως η νέα πρόταση της ρουμανικής μάρκας στα ηλεκτρικά έχει χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα είναι προσιτό προς όλους!  

FORD
OPEL