ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tελευταίο teaser της Mercedes Vision EQS (+vid)

1.677 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2019)

Η ηλεκτρική «S-Class» σε concept μορφή θα κάνει το ντεμπούτο της αύριο στην Φρανκφούρτη. Aυτό είναι το τελευταίο teaser.

To τελευταίο teaser για το πολλά υποσχόμενο επερχόμενο concept της με την ονομασία Vision EQS έδωσε στην δημοσιότητα η Mercedes, μια μέρα πριν αυτό κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η Mercedes στηρίζει πολλά στο Vision EQS καθώς θα δώσει μια καλή γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε από το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν που θα αποτελέσει μια «διαφορετική» επιλογή απέναντι στην S-Class. H πλατφόρμα της θα είναι η MEA και στην concept μορφή, το σεντάν θα παίρνει ισχύ από δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 600 άλογα. Όσον αφορά στην ηλεκτρική του αυτονομία, υπολογίζεται πως θα μπορεί να κινηθεί μόνο με ηλεTo τελευταίο teaser για το πολλά υποσχόμενο επερχόμενο concept της με την ονομασία Vision EQS έδωσε στην δημοσιότητα η Mercedes, μια μέρα πριν αυτό κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η καμπίνα, είναι εξόχως φουτουριστική και avant-garde αλλά ταυτόχρονα αρκετά μινιμάλ χωρίς ωστόσο να σημαίνει αυτό πως δεν «ξεχειλίζει» πραγματικά από τεχνολογία. Το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στην κεντρική κονσόλα που επεκτείνεται μέχρι τις πίσω θέσεις των επιβατών ενώ σημαντικό είναι να τονιστεί πως, μέσα από τις φωτογραφίες, ο χώρος που έχουν για τα πόδια τους όλοι οι συνεπιβάτες, φαίνεται πως είναι πραγματικά άπλετος.
κτρική ενέργεια για περίπου 500 χλμ.

Μείνετε συντονισμένοι στο AutoTρίτη για να δείτε πρώτοι όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην Φρανκφούρτη.

Mercedes
Citroen