Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τέλος η SF90 Stradale από τη γκάμα της Ferrari

 Σχολιάστε 
2.053 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2024)
SF90 Stradale
2 Φωτογραφίες »

SF90 Stradale

- Τελειώνει δύο μοντέλα της η Ferrari
- Ένα κουπέ και ένα κάμπριο μας αποχαιρετούν
- Πλησιάζει το τέλος για δύο ακόμα μοντέλα της φίρμας

Τελειώνει δύο μοντέλα της η Ferrari

Η γκάμα της Ferrari είναι πιο πλήρης από ποτέ, με νέες παρουσιάσεις (από ανανεώσεις και ειδικές εκδόσεις έως ολοκαίνουργια μοντέλα) να γίνονται συνεχώς. Ωστόσο αυτή τη φορά τα νέα που έρχονται από το Maranello έχουν να κάνουμε με το «τέλος» 2 μοντέλων.

Ένα κουπέ και ένα κάμπριο μας αποχαιρετούν

Πρόκειται για τις SF90 Stradale και 812 GTS, οποίες ολοκληρώνουν την παραγωγή τους. Όσον αφορά τους αντικαταστάτες τους, αυτός της Stradale έχει εμφανιστεί καμουφλαρισμένη πριν από περίπου ένα χρόνο να δοκιμάζεται, ενώ ο αντικαταστάτης της κάμπριο 812 GTS είναι ήδη γνωστός, η 12Cilindri Spider.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως το τέλος της SF90 αφορά μόνο το βασικό μοντέλο, καθώς η σκληροπυρηνική ΧΧ ξεκίνησε την παραγωγή της λίγους μήνες πριν. Όσο για την SF90 Stradale, την γνωρίσαμε το 2019 και πρόκειται για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο με ισχύ αντάξια της κορυφαίας LaFerrari.
 

Πλησιάζει το τέλος για δύο ακόμα μοντέλα της φίρμας

Τα νέα για το τέλος των δύο μοντέλων της φίρμας έγιναν γνωστά σε ανακοίνωση της φίρμας για τις πωλήσεις της το πρώτο 6μηνο του έτους. Εκτός των δύο μοντέλων που αναφέραμε, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως μειώθηκε η παραγωγή των Roma και 812 Competizione, μιας και πλησιάζουν και αυτές στην ολοκλήρωση του κύκλου τους.

Autotriti.gr
Hyundai