Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τέλος στην εξέλιξη νέων ντίζελ κινητήρων από τη Renault

3.683 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2021)

Εκτός πλάνων της Renault είναι η εξέλιξη ενός νέου ντίζελ κινητήρα, καθώς η μάρκα φαίνεται πως επικεντρώνεται σε άλλες επενδύσεις. Δείτε πως θα πορευτεί η γαλλική φίρμα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον νέο αναφορικά με τις μελλοντικές κινήσεις της Renault, προέκυψε από τη συνάντηση που είχε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Luca de Meo με τους μετόχους, τους οποίους και ενημέρωσε για το πλάνο της εταιρείας στο άμεσο μέλλον.
 
Σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού, όπως προέκυψε από τα λεγόμενα του de Meo, η Renault δεν θα επενδύσει στην ανάπτυξη κάποιου νέου ντίζελ κινητήρα που θα ταιριάζει με την τελευταία γενιά πετρελαιοκίνητων οχημάτων που θα παράγει. Αντ` αυτού η φίρμα αναμένεται να εξελίξει και να προσαρμόσει τις ήδη υπάρχουσες μονάδες dCi.
 
Αν αυτό σημαίνει ότι τα ντίζελ της Renault δεν θα υπάρχουν στην εποχή του Euro 7, μένει να φανεί. Ωστόσο, βλέποντας πώς η ζήτηση υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη ξεπερνά ολοένα και περισσότερο το ντίζελ, δεν θα εκπλαγούμε αν σταδιακά έως το 2025 καταργήσει τη συγκεκριμένη επιλογή στην Ευρώπη.
 
Είναι άλλωστε γνωστό πως όπως οι περισσότερες μάρκες, έτσι και η Renault, απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από το πετρέλαιο, δαπανώντας τα χρήματα των επενδύσεων σε υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης που κερδίζουν έδαφος στη γηραιά ήπειρο.
 

HUYNDAI
moto