Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέο μοντέλο με υψηλές επιδόσεις ετοιμάζεται να φτιάξει η Aston Martin.

Tesla Roadster από την Aston Martin;

1.712 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2018)

Έτοιμη να κατασκευάσει ένα μοντέλο που θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις επιδόσεις του Tesla Roadster φαίνεται πως σχεδιάζει η Aston Martin.

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια της  Aston Martin για ένα νέο μοντέλο που θα μπορεί να ανταγωνιστεί το ολοκαίνουριο Τesla Roadster αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο CEO της μάρκας, κ. Andy Palmer.

Σε δηλώσεις του, όταν ερωτήθηκε για το αν η αυτοκινητοβιομηχανία εξετάζει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα ακόμη πιο γρήγορο μοντέλο από την Vantage που θα παίρνει ισχύ από κάποιον ηλεκτροκινητήρα, o Palmer είπε σχετικά: « Eίναι πιθανό. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις στο να κατασκευάσεις ένα ηλεκτρικό και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την μπαταρία. Ωστόσο, επειδή η Aston Μartin έχει μεγάλη τεχνογνωσία στην κατασκευή αυτοκινήτων, έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με εταιρείες όπως η Tesla».
 
Γιατί όμως η μάρκα δεν φαίνεται να προσπαθεί πρώτα να κατασκευάσει ένα υβριδικό μοντέλο, ώστε να εξοικειωθεί με τον τομέα της ηλεκτροκίνησης; Ο Palmer ξεκαθάρισε πάντως ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει γιατί προτιμά να επενδύσει τα χρήματα του κατευθείαν στον τελικό στόχο: την παραγωγή αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Θα μπορέσει η Aston Martin να ανταγωνιστεί τις επιδόσεις του νέου Tesla Roadster;

Hyundai
Citroen