Mega Test: Πόσο ρίχνουν τη θερμοκρασία τα φιμέ;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mega Test: Πόσο ρίχνουν τη θερμοκρασία τα φιμέ;

210.576 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2023)

Έχεις δροσιά και ξεχνάς το αντηλιακό! Συμφέρουν οι αντηλιακές μεμβράνες; Το Test Center του AutoΤρίτη προχώρησε για σας σε μια ακόμη δοκιμή και ανακαλύπτει ποια είναι τα πραγματικά οφέλη από την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών στο αυτοκίνητο.

Οι απαντήσεις που όλοι θέλουν!

Οι αντιηλιακές μεμβράνες έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στην χώρα μας καθότι υπόσχονται μείωση της θερμοκρασίας στην καμπίνα, μείωση της αντηλιάς και ασπίδα από την UV ακτινοβολία, πέρα φυσικά από την βελτίωση της εξωτερική εμφάνισης και την προστασία από τα θραύσματα στην περίπτωση ενός ατυχήματος.

Τι ισχύει όμως στην πράξη και ποια τα απτά οφέλη άπαξ και τις τοποθετήσεις στο αυτοκίνητό σου; Το Test Center του AutoΤρίτη προχώρησε σε μια ακόμη δοκιμή, ώστε να ανακαλύψει τα πραγματικά πλεονεκτήματά τους. Έτσι, πήραμε δύο ίδια αυτοκίνητα (Fiat Panda), τοποθετήσαμε στο ένα αντιηλιακές μεμβράνες στην εξειδικευμένη στο είδος εταιρία Ζαμπάτης, και ξεκινήσαμε τη δοκιμή, μια τυπική μάλιστα καλοκαιρινή ημέρα κατά την οποία δεν επικρατούσαν συνθήκες καύσωνα.  Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
test center