Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Θα δούμε Toyota GR Starlet στα χνάρια του GR Yaris;

 Σχολιάστε 
7.786 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2024)
Θα δούμε Toyota GR Starlet στα χνάρια του GR Yaris;
2 Φωτογραφίες »

- Ένα από τα ιστορικότερα μοντέλα της Toyota
- Η ονομασία Toyota Starlet έχει επιστρέψει σε ορισμένες αγορές
- Σχέδια δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει το GR Starlet
- Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με στοιχεία… GT-R

Ένα από τα ιστορικότερα μοντέλα της Toyota

Το Toyota Starlet αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας, μιας και αποτέλεσε το πρώτο μικρό μοντέλο πόλης της φίρμας που αγαπήθηκε όσο λίγα. Μάλιστα αποτελεί τον παππού του Yaris, το οποίο εξελίχθηκε στο απόλυτο ιαπωνικό best seller εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Η ονομασία Toyota Starlet έχει επιστρέψει σε ορισμένες αγορές

Το όνομα Starlet έχει αναβιώσει εδώ και μερικά χρόνια από την Toyota σε αγορές της Αφρικής και της Ασίας, ενώ πρόσφατα είδαμε και την SUV εκδοχή του μοντέλου, με την ονομασία Starlet Cross. Δεν υπάρχουν πάντως πλάνα για εισαγωγή του μοντέλου στην Ευρώπη.

Σχέδια δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει το GR Starlet

Από την άλλη, ένα μικρό σπορ μοντέλο με τόσο βαρύ όνομα και τα διακριτικά της Gazoo Racing δε θα άφηνε κανέναν αδιάφορο. Αυτό μάλλον σκέφτηκε ανεξάρτητος σχεδιαστής, δείχνοντάς μας πως θα μπορούσε να μοιάζει μια GR εκδοχή του Starlet. Και είναι κουκλί.
 

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με στοιχεία… GT-R

Τεράστιος διαχύτης μπρος και πίσω, μεγάλες ζάντες με χαμηλοπρόφιλα λάστιχα και μια διακριτική αεροτομή ώστε να δώσει μια κουπέ κλίση στο πίσω μέρος της οροφής, σε συνδυασμό με φαρδιούς μασπιέδες κάτω από τις πόρτες και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Μάλιστα στο εμπρόσθιο τμήμα, το σημείο που τελειώνει το καπό και ενώνεται με το θυρεό, φέρνει στο GT-R, ενώ οι τεράστιοι αεραγωγοί του προφυλακτήρα θυμίζουν λίγο το προηγούμενο Civic Type R. Παρότι 4πορτο, οι χειρολαβές των πίσω πορτών κρύβονται περίτεχνα, ενώ στο εσωτερικό η κατάσταση είναι λίγο πολύ γνώριμη από τα υπάρχοντα μοντέλα της Toyota.

Εσύ όμως τι λες, θα ήθελες να δεις ένα τέτοιο μοντέλο με τον 1.600άρη του GR Yaris; Ή θα προτιμούσες κάποιο από τα υβριδικά σύνολα των Corolla/C-HR με 140 ή 200 άλογα;
 

TI YOKOHAMA AGORAZO
Hyundai