ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βλέπετε μια αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του επερχόμενου Audi RS Q3 .

Θα έρθει με 420 ίππους το Audi RS Q3;

1.705 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2019)

Για αρκετό καιρό πιστεύεται ότι το επερχόμενο Audi RS Q3 θα τροφοδοτείται από τον ίδιο ακριβώς πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων που χρησιμοποιείται στο RS3 Sportback και το RS3 sedan. Είναι όμως έτσι;

Σύμφωνα με νέες αναφορές των ξένων μέσων ενημέρωσης το γερμανικό crossover δεν θα έχει λιγότερη ισχύ από 420 ίππους. Αυτό σημαίνει πως η ισχύς θα είναι 20 άλογα επιπλέον, απ ότι η πιο ισχυρή τρέχουσα απόδοση του συγκεκριμένου κινητήρα, βάζοντας έτσι ερώτημα για το αν πραγματικά θα είναι αυτό το μοτέρ του μοντέλου.
 
Οι πληροφορίες που αναφέρουν τα ξένα μέσα δεν προέρχονται από κάποια επίσημη πηγή και πλέον μένει να φανεί αν τελικά το πεντακύλινδρο μοτέρ θα βρεθεί κάτω από το καπό του Audi RS Q3.
Με όποιον κινητήρα και να εξοπλιστεί, το σίγουρο είναι πως το μοντέλο θα είναι ισχυρό και μαζί του θα έχει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, αλλά και το σύστημα τετρακίνησης quattro. Από κει και πέρα διαφορές θα έχει και στην εξωτερική εμφάνιση, καθώς θα έρθει με μεγαλύτερους αεραγωγούς στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ευρύτερα φτερά, αεροτομή και αεροδυναμικό διαχύτη που ενσωματώνει τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Στο εσωτερικό, οι επιβάτες θα βρουν σπορ καθίσματα ως στάνταρ, ενώ το λογότυπο RS αλλά και τα ανθρακονημάτινα και μεταλλικά χαρακτηριστικά θα διακοσμούν επιπλέον τη καμπίνα.
 
Η Audi αναμένεται να λανσάρει το RS Q3 στις αρχές του 2019 και είναι πιθανό αυτό να συμβεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.  

FORD
NEXEN NFERA PRIMUS