Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι είτε το project βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις, είτε δεν θέλησαν να αποκαλύψουν κάτι περαιτέρω είτε αποφάσισαν να μην το προχωρήσουν και δεν θέλουν δημιουργήσουν κάποιο αρνη
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι είτε το project βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις, είτε δεν θέλησαν να αποκαλύψουν κάτι περαιτέρω είτε αποφάσισαν να μην το προχωρήσουν και δεν θέλουν δημιουργήσουν κάποιο αρνητικό κλίμα γύρω από μια πιθανή ακύρωση του.

Θα λανσάρει τελικά SUV η Ferrari;

2.279 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2017)

Πολλές αλλά αλληλοσυγκρουόμενες είναι οι πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της Ferrari σχετικά με την κατασκευή ενός SUV μοντέλου. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιούλιο ότι η Ferrari ξεκίνησε τις διαδικασίες να κατασκευάσει μοντέλο SUV, o χώρος της αυτοκίνησης έμεινε άναυδος. Είναι δεδομένο πως αν και εφόσον κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, θα άλλαζε τα πλάνα πολλών κατασκευαστών στην κατηγορία των πολυτελών SUV καθώς είναι βέβαιο ότι το κοινό θα προτιμούσε να αγοράσει το πρώτο στην ιστορία SUV μοντέλο της Ferrari έστω και με αρκετά περισσότερα χρήματα.

Ωστόσο, μετά το Σαλόνι της Φρανκφούρτης, οι φήμες έχουν καταλαγιάσει και ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαντάζει για άλλη μια φορά μακρινό.

Ωστόσο, μετά το Σαλόνι της Φρανκφούρτης, οι φήμες έχουν καταλαγιάσει και ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαντάζει για άλλη μια φορά μακρινό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο, μετά το Σαλόνι της Φρανκφούρτης, οι φήμες έχουν καταλαγιάσει και ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαντάζει για άλλη μια φορά μακρινό. Μπορεί ο Sergio Marchionne να έδωσε πολλές πιθανότητες για ένα «Ferrari Utility Vehicle», ένα 5θυρο SUV δηλαδή με πόρτες Lamborghini αλλά φαίνεται πως πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της ιταλικής φίρμας δεν μοιράζονται το όραμα του CEO. Mέσα στο πρώτο 20λεπτο της συνέντευξης Τύπου της Ferrari στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, στην ερώτηση για το επερχόμενο SUV, o επικεφαλής Τεχνολογίας, κ. Michael Leiters δήλωσε: «Έχουμε πάρα πολλά projects, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί».
 
Τι συμβαίνει τελικά; Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι είτε το project βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις, είτε δεν θέλησαν να αποκαλύψουν κάτι περαιτέρω είτε αποφάσισαν να μην το προχωρήσουν και δεν θέλουν να δημιουργήσουν κάποιο αρνητικό κλίμα γύρω από την ακύρωση του.

Πώς θα μοιάζει τελικά μια Ferrari σε αμάξωμα SUV; Θα είναι το αμάξωμα στο ύψος της επερχόμενης Lamborghini Urus ή κάτι λίγο πιο ψηλό από την GTC4Lusso; Θα εξοπλιζόταν με υβριδικό μοτέρ ή θα επέμενε στην βενζίνη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Citroen