Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πιθανότατα το πρώτο plug-in υβριδικό RS μοντέλο να είναι απλώς θέμα χρόνου.

Θετική για plug-in υβριδικά RS μοντέλα η Audi

1.897 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2020)

Είναι πολύ πιθανό να μην απέχουμε μακριά από τη στιγμή που η Audi θα παρουσιάσει το πρώτο της plug-in υβριδικό RS μοντέλο, καθώς πρόσφατες δηλώσεις από στέλεχος της γερμανικής φίρμας επιβεβαιώνει πως κάτι τέτοιο είναι δυνατό να συμβεί.


Είναι πλέον γνωστό, τόσο στα λόγια όσο και στην πράξη, πως η Audi προχωρά προς τα μπροστά σε ότι αφορά το κομμάτι του ηλεκτρισμού σε όλες του τις μορφές. Αναφορικά με τα plug-in υβριδικά μοντέλα, ήδη τα Q5, Q7, A6, A7 και A8 σε πολλές αγορές προσφέρονται και στην προαναφερόμενη έκδοση, ενώ στο μέλλον αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα. Όμως αυτό που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι την Audi να «ηλεκτρίζει» τα RS μοντέλα της.
 
Αυτό όμως δε σημάνει πως η μάρκα δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Αν μάλιστα λάβουμε κατά νου τις δηλώσεις του Ekkehard Kleindienst, επικεφαλής του τμήματος προϊόντων και τεχνολογίας επικοινωνιών της Audi, μάλλον οι ιθύνοντες της εταιρείας το έχουν στο μυαλό τους. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε αυστραλιανό Μέσο, σε ερώτηση για το συνδυασμό ενός RS μοντέλου και του plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης απάντησε πως τα RS μοντέλα είναι γεννημένα για να έρθουν με ένα plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.
 
Ο Kleindienst συνέχισε τις δηλώσεις του εξηγώντας πως στα οφέλη του υβριδισμού, περιλαμβάνονται η αύξηση της απόδοσης και η παροχή μιας νέας οδηγικής εμπειρίας στους πελάτες. Παράλληλα σημείωσε πως με ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης αφενός τα RS μοντέλα θα έχουν την ισχύ που πρέπει, αφετέρου θα είναι πλήρως ευθυγραμμισμένα με την στρατηγική ηλεκτροδότησης της μάρκας και τη μείωση των ρύπων.
 
Περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες δε δόθηκαν, ωστόσο πιθανότατα το πρώτο plug-in υβριδικό RS μοντέλο να είναι απλώς θέμα χρόνου.    

Toyota
KIA VANS IAA