Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To Hyundai i10 είναι το best seller της μάρκας στην Ελλάδα το 2022.

To Hyundai i10 είναι το best seller της μάρκας στην Ελλάδα το 2022.

Την Hyundai αγαπούν περισσότερο οι νέοι Έλληνες οδηγοί

5.155 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2022)

Μελέτη αποκαλύπτει πως όταν οι νέοι οδηγοί ηλικίας 18-24 ετών ψάχνουν ένα καινούριο αυτοκίνητο, οι περισσότερες αναζητήσεις τους αφορούν την Hyundai.

Φιγουράρει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων η Hyundai

Για τους νέους υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβουν υπόψη πριν αγοράσουν το πρώτο τους αυτοκίνητο: οικονομική προσιτότητα, ευκολία στην οδήγηση και προφανώς, σχεδιασμός. Έτσι, αν και πολλοί από τη γενιά Z μπορεί να προτιμούν μια Ferrari από ένα Kia, μερικές φορές οι νέοι πρέπει να είναι πιο ρεαλιστές.

Για να βοηθήσει τους νέους οδηγούς να ανακαλύψουν το τέλειο αυτοκίνητό τους, το comparethemarket.com.au χρησιμοποίησε δεδομένα social media των περασμένων 12 μηνών για να αποκαλύψει τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα των νέων ηλικίας 18-24 ετών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Hyundai στην πρώτη θέση, η Maserati στην τελευταία

Όσον αφορά στην Ελλάδα, η Hyundai είναι η πιο αγαπητή μάρκα για τους νέους οδηγούς. Χαρακτηριστικό είναι πως οι αναζητήσεις στο Google για "νέο αυτοκίνητο Hyundai" στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά +767% τους τελευταίους 12 μήνες. Από την άλλη πλευρά, η Maserati, είναι η λιγότερο αγαπητή μάρκα αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Διχάζει η GMC

Έχοντας συγκρίνει δεδομένα από 54 χώρες, η GMC αποκαλύφθηκε ότι είναι η πιο αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο, με την πρώτη θέση στις προτιμήσεις 7 χωρών. Ωστόσο, εκτός του ότι είναι η πιο αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτου σε χώρες όπως η Ισπανία, η Πολωνία και άλλες πέντε, η GMC διχάζει ιδιαίτερα τη νέα γενιά. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η GMC ήταν η λιγότερο αγαπητή μάρκα αυτοκινήτου σε επτά διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δανία. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Fia