Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

H εικόνα δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ιταλικής μάρκας από το αγωνιστικό της τμήμα, Lamborghini Squadra Corse.

Τι ετοιμάζει η Lamborghini;

1.748 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2020)

Ενθουσιασμό αλλά και απορία επέφερε η ανάρτηση μίας teaser εικόνας από τη Lamborghini η οποία δείχνει εν ώρα δοκιμών ένα νέο μοντέλο και μάλιστα χωρίς οροφή. Τι ακριβώς έχουμε εδώ;

Το αυτοκίνητο που απεικονίζεται σίγουρα αποτελεί μία ειδική έκδοση με βάση την Aventador, αλλά ποια; Να σημειώσουμε πως η εικόνα δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ιταλικής μάρκας από το αγωνιστικό της τμήμα (Lamborghini Squadra Corse), κάτι που πιθανότατα να σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο για πίστα και όχι για δρόμο.
 
Κοιτώντας την εικόνα μας έρχεται έντονα στο μυαλό το δοκιμαστικό μοντέλο που χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή της Essenza SCV12. Μάλιστα στο πλάι φέρει τις ίδιες λέξεις  «Attenzione Macchina Veloce», ενώ στην προκειμένη περίπτωση έχει αναγραφεί και η λέξη «Aperta» (ανοιχτό) για να δείξει το προφανές, ότι δεν υπάρχει οροφή.
 
Συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία και βλέποντας την εικόνα ξανά και ξανά, το μοντέλο μοιάζει με μία SCV12 χωρίς οροφή, με την κυριολεκτική έννοια της φράσης, καθώς από πουθενά δε φαίνεται να υπάρχει πίσω από τα καθίσματα κάποιος χώρος για να κρύβει μία πτυσσόμενη οροφή. Οπότε είτε δεν έχει καθόλου οροφή είτε έχει κάποιο αφαιρούμενο κουβούκλιο, ωστόσο αν στοιχηματίζαμε κάπου θα βάζαμε τα λεφτά μας στο πρώτο. Φυσικά όπως βλέπουμε δεν υπάρχουν ούτε παράθυρα, ούτε και παρμπρίζ.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το 2012 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Lamborghini είχε παρουσιάσει ένα και μοναδικό μοντέλο που το είχε ονομάσει Aventador J Speedster και με τη σειρά του δε διέθετε οροφή και παρμπρίζ.
 
Πλέον μένει να φανεί τι ακριβώς είναι αυτό που ετοιμάζει η ιταλική μάρκα, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρόκειται για κάτι αρκετά ενδιαφέρον.
 

Autotriti.gr
VW